Jag plåtar framför allt till och från jobbet. Varje morgon går jag från Södermalm över Skeppsbron eller Gamla Stan in till City där jag jobbar. Ofta finns det fåglar, turister eller annat intressant att plåta.

Dagnys på Fotografiska

Var på Dagnys på Fotografiska i helgen. Man har ju sett bilderna på bloggarna från träffarna. Det är inte utan att man har velat vara med. Men Uppsala är ju inget ställa man tar sig till på en kafferast. Dagnys brukar emellertid gästspela på Fotografiska en gång per år och då brukar en annan passa på: 

När jag kom dit hade många redan samlats. En del verkade vilja leka spetsigafingerleken. Det går till så att man ska försöka ha så spetsiga fingrar som möjligt. 

Kurt gör en magisk gest...

- NO PHOTOS! 

Svårt att leva som man lär. 

Alla verkade ändå glada. Ett givande litet samkväm på lördagsförmiddagen. De stora frågorna förblev dock obesvarade. Vad är konsten? Vilken är den bästa kameran? Svaren får vänta till nästa gång. 

//Slut. 

Inlagt 2013-04-07 22:06 | Läst 5614 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Hallo Per! Kul att ses! Du har fått med många "pekpinnar" här, ändå blev inte de stora frågorna besvarade.
Obs! man tar sig till Ua på en kafferast, dvs med rätt tåg tar det knappast någon tid alls (den riktiga Uppsalapendeln) - med "fel" tåg (stockholmarnas Uppsalapendel = mjölktåget) något längre. Inte så illa ändå. Ok, det har viss betydelse var man bor i 08-området förstås.
Sade jag NO PHOTOS...? Med blicken kanske, men den har aldrig varit till någon hjälp... ;-)
Svar från Iwa 2013-04-09 19:02
Hej Rauni, jag tyckte mig uppfatta något sådant - men man är ju så betingad att kan jag läste in en del :-). Trevligt att ses! Skall försöka ta mig till Uppsala.
/Per
Tur att vi inte hann lösa alla de stora frågorna. Då hade det ju inte funnits någon anledning att träffas igen!
Spetsiga fingertävlingen kanske man skulle prova...
Svar från Iwa 2013-04-21 21:31
Frågan om bästa kameran kommer förmodligen aldrig att lösas..
Per