Cubansk afton, men inte för mig

Ststa veckorna innan jul är en period då mycket arbete skall färdigställas, man kan undra varför eftersom ingen kommer att arbeta mellan 21/12 fram till 7/1.

Det blir många sena kvällar på jobbet och det känns som en evighet sedan jag var ute med kameran, på väg hem i går stannade jag på Riddarholmen och tog en bild på en kär favorit. Vädret var fint och en liten bit från mig stod ytterligare en entusiast med kamera, det stannade även ett par från Ryssland för att ta bilder på vårt vackra stadshus och de av staden upplysta molnen.

På mitt arbete var det Cubansk afton och natt, musiken fyllde hela huset när jag var tvungen att åka hem för att kunna arbeta, festen missade jag.

Inlagt 2012-12-15 12:17 | Läst 951 ggr. | Permalink
Känner igen situationen på jobbet. Trots att studenterna åker hem över jul är det en väldig massa som ska vara klart innan. Vacker bild på stadshuset och ett intressant perspektiv på dansuppträdandet.
Hälsningar Lena
Svar från Turbo56 2012-12-15 12:29
Tack Lena, det gäller att hålla i kameran.
Väldigt fin bild på Stadshuset, kanske bland de bättre jag sett. Och kul perspektiv på dansen... Fortsatt trevlig helg! /Peter
Svar från Turbo56 2012-12-15 17:40
Tack Peter, vädret var klart och molnens undersida lystes upp av staden ljus det gjorde att siluetten blev skarp och fin.
Dansbilden, jag kunde inte motstå frestelsen att ta den ovanifrån, fast egentligen hade jag velat att hela kjolen/klänningen skulle vara utslagen.
Mycket bra bild av stadshuset. Jättefint konverterat tlll svartvitt.
Svar från Turbo56 2012-12-15 17:43
Tack Wolfgang, jag skulle vilja prova Silver Efex Pro 2 som alternativ till mina vanliga enkla PS-konverteringar.