Att formulera sig i ord är ett sätt att tänka - att fotografera ett sätt att se

Jag är en testmissbrukare (ibland)

Jag vet, jag vet, jag vet, men det hälper inte. Jag vet att min fotoutrustning är tillräckligt bra för att de bilder som jag faktiskt tar skall vara användbara för eget bruk, i fotoklubben och till och vara tillräckligt bra med att sälja (om det nu var någon var intresserad). Jag kan därmed lägga detta bakom mig och lägga tiden på att fundera ut vilka bilder jag skall ta och hur jag vill visa dem för mina medmänniskor

Haha - icke så, fastnar titt som tätt i kamera, objektiv och diverse andra tester i fototidningar och på Internet.Vi missbrukare tycker ju det är trevligt att inte vara ensamma i missbruket, så här är lite information om mitt senaste last.

Här är en introduktion av Dan Bower som säljer in sidan bra :)

De som inte kan vänta kan gå direkt till missbrukssidan http://www.dxomark.com/index.php.

Trevligt natt alla medmissbrukare

/Kurt

Inlagt 2010-11-11 22:53 | Läst 4273 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Är även jag något av en missbrukare:)

Kan rekommendera http://diglloyd.com/ som en av de bättre testarna på nätet.
Svar från Kurt Nord 2010-11-12 12:57
Jag får testa den när suget kommer :)