Att formulera sig i ord är ett sätt att tänka - att fotografera ett sätt att se

.k. Dom Bower Photography - Photo Portfolio Critique och myckat annat kul

Hittade Dom Bower på nätet för något år sedan och har regelbundet följt hans fotografiska äventyr. Har tittat på många av hans videor innehållande allt möjligt fotorelaterat (pryltester, fotouppdrag, demonstrationer och allmänt trams). Jag tror han har gälar för han pratar oavbrutet, men jag blir glad och uppmuntrad av hans entusiastiska förhållande till fotografi.

Senaste veckan har jag tittat på en hel del av hans videor med "Photo Portfolio Critique". Klart kul. Ni hittar dem på hans blogg http://dombowerphoto.blogspot.com/2011/06/photo-portfolio-critique-page-41-50.html.

Många av hans videor finns även på youtube.

Annars håller jag på att gå igenom de senaste veckornas bilder för att vaska fram eventuella guldkorn intressanta bilder.

Den här bilden är inte så dum med mycket att titta på :)

Ha det bra

Kurt

Inlagt 2011-07-29 01:24 | Läst 3378 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Kul detalj där i mitten. Tjejen med det lilla huvudet =) Såna här bilder med mycket att titta på är trevliga. Men bäst blir de om man har något blickfång att vila ögonen på mellan utflykterna i bilden.
Svar från Kurt Nord 2011-07-29 08:43
Jo det är oftast bra om det finns något huvudmotiv att utgå från. Det som fick mig att trycka av var tjejen i förgrunden som stod och stretchade nacken, men hon blev inte så tydlig i bilden :)