Att formulera sig i ord är ett sätt att tänka - att fotografera ett sätt att se

.k. Fotografera som avkoppling, fungerar det?

Har det tämligen hektiskt på jobbet just nu och har medvetet försökt hålla nere ambitionerna när det gäller fotograferandet. Tänkte i banorna "fotografera som ett sätt att koppa av". Nu tycker jag inte det fungerat särskilt bra, det blir ju varken särskilt roligt eller särskilt bra om man inte anstränger sig.  Så att bara slöfotografera för att koppla av är inte lönt. Då är det bättre att göra ett ryck när man har lite tid och energi över.

Hittade de här bilderna i kväll från ett litet litet ryck i Liljeholmen för två veckor sedan. Jag hade glömt bort att jag tagit dem ;)

Bild 1. Liljeholmens T-banestation.

.

Bild 2. Har spanat in den här delen av stationen flera gånger när jag åkt förbi med tunnelbanan och tänkt att det skulle kunna göra sig på bild. Nu tog jag mig äntligen tid. Jag gillar hur ljuset faller.

.

Bild 3. Ljuset kommer från en öppning i taket och faller på något som ser ut som ett platt tak. Jag väntar bara på att någon skall träda in på scenen.

.

Nu får det vara färdigryckt för i kväll.

God natt mina vänner!

Kurt

Inlagt 2011-06-14 23:12 | Läst 1812 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver