Med mina ögon sett

Betraktelser från livets stig

Färgernas återkomst

Med helgens vårvärme fullkomligt exploderade markerna med blom även i mina hemtrakter. Tog en paus under lördagen mitt i flyttbestyren och tillbringade åtskilliga timmar i naturen. För första gången på länge hade kameran och jag en fin stund.

Rörde mig i olika miljöer följd av tranornas trumpetande, småfåglarnas kvittrande och vattenbrus. Hur skönt kan det bli?

Hinner inte vara så aktiv här på sidan, men förhoppningsvis blir det ändring på det om någon månad när flytten är klar och jag är något sådär installerad!

Hoppas ni har det bra och hinner njuta och ta del av den alltid lika underbara våren!

Postat 2014-03-31 08:28 | Läst 1754 ggr. | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

Vårhälsning från Bergslagen

Det blev en "Time out" här på Fotosidan! Hjälpte inte med projektidéer och pepping från vänliga människor, för att fotointresset skulle ta fart igen. Behövde nog en tids vila från bilder, både mina egna och andras, för att bildintresset skulle vakna till liv. Kameraryggan har för det mesta varit med när jag rört på mig, men ytterst sällan har kameran luftats. Det har inte varit mycket till ljus denna vinter, varken snö eller sol här i Bergslagen. En ledig dag under vinterhalvåret bjöd på sol och litet snö

vilket innebar att fotolusten för en stund infann sig. Annars har vinterhalvåret mest bjudit på detta!

Barmark, dis och någon liten ljusglimt. Blir inte så mycket tid över varken för egna eller andras bilder på min fritid. Jag sorterar, packar och flyttar bohag till mitt nya hem under lediga stunder. Det finns en kallvind på torpet där jag fått lov att ställa packlårar. Mycket vänligt av säljaren då det underlättar flytten en hel del. Nu bara drygt en månad kvar innan stora flyttlasset och det skall bli mer än skönt när denna flyttkarusell är över. Hoppas jag aldrig mer behöver flytta under min livstid!

När jag var färdig med flyttbestyren i helgen tog jag mig en liten promenad i omgivningarna kring torpet i den härliga vårsolen. Tror knappt det är sant att detta är vad jag kliver ut till om bara en månad! Är mycket lycklig över den förändring som nu sker i mitt liv och skulle det vara en 60-årskris är det bara att "go for it"! Ha det riktigt gott därute i den mycket tidiga våren!

Postat 2014-03-11 08:40 | Läst 1887 ggr. | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera