Bilderna i bloggen kan med fördel förstoras!

Jag faller till föga! Undersidan av Arlandatornet...

Vi var ju några som var ute på Arlanda i lördags, och jag var även kvar ett tag efteråt. De flesta har visat någon bild genom glastaket i den nedre delen under tornet, men jag har varit lite tveeggad till mina egna.

Bra eller dåligt? Jag vet inte riktigt, men efter att ha pillat lite med dem och tittat några gånger känns de bättre än när jag tittade på dem första gången i alla fall.

Några att jämföra med:
Alf (överst)
Anna
Jan-Olof (överst)
Lena
Roger (en bit ned)

Om jag missat någons version så beror det bara på att jag inte hittade på den när jag skrev inlägget. ;)

Inlagt 2012-01-10 19:34 | Läst 1855 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Jag tycker att de är riktigt läckra! :) Speciellt den nedersta, den är min favorit.
/Anna
Svar från ztenlund 2012-01-10 23:49
Kul, själv vet jag inte riktigt som sagt. Ska jag bara välja mellan första och tredje tar jag nog den tredje i alla fall. :)
Du har gått grundligt till väga. Alla tre är BRA, vilken man gillar bäst är svårt att avgöra så här vid första titten. Av någon anledning kom jag aldrig att ägna mig åt närstudier av det här slaget med tornet, jag hade väl hittat något annat att fotografera...
Svar från ztenlund 2012-01-10 23:51
Tack Rauni! :)
Du kanske hittade några fotografer som fotograferade tornet...
Det här visar att ett tämligen trivialt motiv kan tolkas och avbildas på olika sätt. Inte minst när man blandar in fler fotografer.
Svar från ztenlund 2012-01-10 23:52
Jo, precis. Det var därför jag tog med de övriga också. Lenas bild är ju t ex en ytterlighet jämfört med mina. Hon hade ju en vidvinkelzoom, medan jag ställde en telezoom i ändläget åt det längre hållet...
Allt är ju smaksak men jag gillar sista bilden mest!
//Ewa
Svar från ztenlund 2012-01-10 23:55
Ni verkar i alla fall vara lite överens. :)
Som jag skrev ovan så väljer jag nog den av första och sista. Däremot vet jag inte riktigt mellan den och andra, för de är mer olika. Kanske är det sista det lutar åt för mig också.