OmTag

I huvudsak mina subjektiva uppfattningar om dokumentärfotografi och annat som intresserar mig

OmTag. I morgon är det final för i år.

Då drar årets upplaga av Fyra Fotografers utställning på Galleri KORN mot sitt slut. I morgon är sista dagen och då stänger vi igen butiken redan kl. 16:00.

Vi har haft en hel del besökare, främst på vernissagen givetvis, men även de andra dagarna har det varit en jämn ström. I dag kom Tårtanfika gänget förbi, kul.

Kul också att fotosidans redaktion på sedvanligt sätt visade sitt stora intresse för fotoutställningar! Skämt å sido, de har givetvis fullt upp med att bevaka teknik i världens alla hörn och då kan man förstå att ett par hållplatser med tunnelbanan för att titta på några gubbars och tillika fotosidanmedlemmars utställning inte har högsta prioritet.

Lars Epstein var i alla fall där, tittade och skrev. När det inte är tillräckligt intressant för fotosidan får man trösta sig med att åtminstone DN dyker upp.

Ett stort tack till alla som besökt oss!

Några bilder från dagen:

Postat 2018-03-14 21:55 | Permalink | Kommentarer (9) | Kommentera

OmTag. I morgon smäller det!

I morgon är det vernissage för Fyra Fotografers årliga utställning på Galleri KORN, Hornsgatan 147 Stockholm. Vi kör från kl. 16:00 till 20:00. Fyra Fotografer är: Krister Kleréus, Per-Erik Åström, Göran Tonström och jag. I år är temat människor. Alla är hjärtligt välkomna! Vi kör hela veckan, för övrig info om tider och annat klicka på länken till KORN ovan.

Postat 2018-03-08 19:12 | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera