Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Konvertering.

S/W 1

Svart och vitt böjarens försök.

m.v.h. Erik/DK

Inlagt 2013-06-12 12:56 | Läst 2398 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fint försök Erik. Bilden är kanske lite mörk i min smak men det kan vara min bildskärm.
Hälsning Per-Olov
Svar från Erik Madsen 2013-06-12 21:54
Hej Per-Olov ja det är precis ett försök och det är inget fel med din skärm - bilden är precis för mörk för min "vanliga" smak. Men jag experimentera med olika s / v uttryck för tillfället. Det är inte något jag har arbetat med tidigare och man måste utvecklas så länge man kan - eller vad?
m.v.h. Erik / DK
pojen 2013-06-13 08:46
Hej igen. Om du vill ha kommentar på dina blogginlägg så måste du nog försöka komma in i någon av grupperna för inbördes beundran.....sedan kan du lägga ut vilka skitbilder som helst och dom är.....underbara
Hälsning Per-Olov
Svar från Erik Madsen 2013-06-13 09:39
Jag är ledsen om min sista kommentar skulle kunna missförstås - den har raderats.
Jag var inte ute efter "beundran" och lämnar endast bilder i de grupper som intresserar mig. Jag mener att man har mer utrymme att skriva och utbyta åsikter och eller erfarenhet på bloggen.
I grupperna är det efter Fotosidans instruktioner / regler endast tänkt att kommentera bildernas kvaliteter och utan alltför mycket extra text. Det är därför jag är här också.
m.v.h. Erik / DK
PS: Bra ord igen Per-Olov.
Tycker du lyckas fint Erik! Helt klart en lyckad bild! Med tanke på vädret/ljuset i bilden tycker jag den är lagom mörk, blir mer dramatisk då. Ha en fin kväll! Mvh. Johan
Svar från Erik Madsen 2013-06-12 22:57
Jag väntade Precis på dig Johan och tänkte det föll i din smak med svart / svart :-) Detta togs med min gamla D300 och konvereteret i Apples "Aperture". Det finns alternativ för S / V direkt i både min D700 och min P7100. P7100eren're har även ett program som Nikon kallar "Kreativ Monochrome" med varierande grad av kontrast och kornighet. Det bör naturligtvis testas.
m.v.h. Erik / DK