Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Danske Bloggen / Läst - kommentarer och gilla.

Mitt första blogginlägg var den 21 december 2012 och jag har bara skrivit 67 inlägg . Jag har haft några perioder av sjukdom och därför inte varit så fotoaktiva som vanligt .

Lite status - de 67 inlägg är läst 36.635 gånger har kommenterats 206 gånger och har fått 165 gillar - varav 111 var välkommen till mitt första inlägg .
Vad kan man använda det till ?
Läst i genomsnitt 546,8 gånger per inlægg.
Läst - matcha det kanske bara ett klick ?
De 206 kommentarer utgör 0,562 % av dom 36.635 .

Jag tror inte att man ska lägga något speciellt i sådana siffror . Ta det som ett uttryck för ett visst intresse och få det ur det som man vill. Vi har alla olika bakgrund , förmågor , intressen och tid . Bild mängd och antal blogginlägg innebär att man inte kan nå dem alla. Jag läser emellertid många och kommentera alla bilder i "min" egen grupp - med de kunskaper och färdigheter jag råkar ha - och de är inte många :-)

Min erfarenhet är att jag får mer respons och utbyte här än på andra plattformar som jag har använt . Jag ser kommentarerna och utbyten som del av ett socialt fenomen och jag föredrar det klart bättre här än på Facebook, flickr og G+ (där jag också har sidor) .

Nu kommer finalen :-) - Jag går då in för att att man ska bedöma och kommentera bilderna, men det är inte alla förunnat att kunna det. Det kan bero på många saker - en av de saker som kan vara att inte ha ordet sin makt, och det kan finnas många andra skäl som jag inte kommer att gå in på här.

Hoppas på ett bra foto år 2014.
Hälsningar från Erik / DK

Inlagt 2014-01-06 18:01 | Läst 4558 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Man skall nog inte bry sig om hur många kommentarer eller besökare man får. Mycket är ju en slump. Men man måste ju vara aktiv själv också.
Det är ju också så oerhört många bilder och bloggar som passerar varje dag. Allt kan inte kommenteras.
Ha det gott Erik!
Jon Anders
Bra o välskrivet inlägg Erik! Både du o jag har nog förstått att bloggandet är delvis socialt, mao. det handlar om att ge och få. Många har förstått det, men en hel del har det tyvärr inte. Jag tycker ändå på det stora hela att det är kul o bra på FS, o det tror jag du också gör! Ha det gott, LO