Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Danske Bloggen 201 / Et lille smørhul.

________________________________________________________________________

När jag för några söndagar sedan var ute och prova min nya Mini Crosser kom jag ut på vissa vägar som jag inte hade varit på i många år. Jag stannade vid några bommar och vände och körde tillbaka och hem. Förra söndagen körde jag förbi bommarna och kom förbi denna lilla naturoas.

*

**

***

****

Dessutom var det också ett test av min a6000 och en 55-210 telezoom. Och särskilt fokus systemet - jag träffade inte helt rätt på dem alla. Men det kommer.

Hälsningar från Erik / DK
© emfoto43 / Roskilde


Inlagt 2015-10-19 00:08 | Läst 2026 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Vackert och väldigt rofyllt, samtidigt ser det väl "ordentligt" ut i området för mina ögon! Tom tvätten hänger hänsynsfullt gömd bakom garaget/ uthuset! Roligt med utflykter som tar oss lite bortanför det vi gör alla vanliga dagar!/ Min favobild är just den sista, lite roligt med tvätten därbakom. När jag tittar på bilden lite till inser jag att det kanske inte är av hänsyn till utseendet tvätten hänger där, det är för att det är lätt att sätta upp en tvättlina mellan träreglarna! Må gott! / Björn T
Svar från Erik Madsen 2015-10-19 21:18
Detta område ligger vid en kolonilottsområde med en flervåningsbyggnad i bakgrunden. Jag håller med dig om den sista bilden
// Erik / DK