Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Danske Bloggen 1834 / Från samma position.

Roskilde, den 24. juli 2020.

^

Se upp.

Se ner.

Mvh. Erik M.

När jag skriver "aldrig mer direkt ur kameran" menar jag, att jag kommer inte att skriva det mer i mina blogginlägg och jag vill inte heller sätta etiketterna "direkt ur kameran" - "s/v i kameran" - "ingen efterbehandling" och så vidare. Eller vilken kamera jag använder och om det är jpg :-) Det är inte längre relevant för mig. Det betyder dock inte att jag kommer att sluta fotografera, som jag alltid har gjort. Åtminstone med Fujien - Slow Photography etc.

Inlagt 2020-07-24 22:52 | Läst 969 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Hej Erik! Jag håller med dig om att det egentligen inte är relevant, ... men det kan vara lite intressant ändå för oss nördar :) Hursomhelst fina svartvita bilder oavsett om de bearbetats eller inte. Hälsningar Mats
Svar från Erik Madsen 2020-07-25 23:13
Hej Mats - tack för dina kommentarer.
Vad jag menar är att de som läser mina blogginlägg gradvis vet att mina Fuji-fotografier "bearbetas" i kameran med justering av Highlights, Shadows, Kontrast, Dynamic Range, Noise Reduction och White och att de är jpg-filer.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Kör på som du vill, det bestämmer du själv :)
Mvh/Gunte..
Svar från Erik Madsen 2020-07-25 23:14
Hej Gunte - det gør jeg også.
Mvh. Erik.