Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Den Danske Blog # 2347 / Nytårsaften 2021.

Roskilde, den 31. december 2021.

Jag önskar alla här ett Gott Nytt År med detta "trivial foto".

Med brist på nya aktuella och meningsfulla bilder, lite ironisk och eller sarkastisk menade og lite humor, som behövs just nu. 

Fujifilm X100F. f/5,6 - 1/45 sek. - ISO 3200. Och lite lek i det digitala mörk-rummet - bl.a. f/5,6 och lite skarphedsdybde !

Återigen i år kommer det att bli ett mycket annat nyårsafton här på Ringstedvej och många andra platser runt om i världen. Vi två gamla firar kvällen ensam och FaceTimer förmodligen med familjen under kvällen.

Det fanns förmodligen inte många som hade förväntat sig den situationen igen. Det verkar som om vi måste vänja oss med Corona-viruset och att vi måste bli vaccinerad mot den en gång om året i framtiden. Med nya vacciner som anpassas år efter år, som med influensa-vaccinerna ?

Med många vänliga hälsningar från Erik.

Inlagt 2021-12-31 14:05 | Läst 1286 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Även jag och hustrun firar hemma i år oxå, med god mat och en öl.
Tack för i år Erik och Gott Nytt År
// Conny
Gott slut och en skön nyårskväll tillönskas!
Facetime verkar vara det nya sättet att umgås på...
Ta det försiktigt och håll er undan viruset.
Hälsningar Mats
Det är samma här, bara jag och frun. Ska försöka göra pannbiff på älgfärs, så får vi se om det blir ätbart. Ha en fin nyårsafton
Hej Erik, önskar er en fin kväll och ett gott årsslut! Också I och jag firar ensamma med lite god mat och ett glas bubbel, det blir nog bra tror jag. Och Gott Nytt År! Hälsningar/ Björn
Önskar er en fin kväll och ett Gott Nytt År
Tack det samma!

Tommy S.