Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Bild Problem II

Tack vare hjälp och vägledning från Alf Johansson, har jag fått tydligen löst mit bild problem.

Jag följde rekommendationen att sätta bilderna i en mapp på skrivbordet i den storlek som jag behöver. Det fungerar även om jag exporterer från Apples "Aperture". Men inte direkt från "Aperture" till bloggen!
Det var trevligt och för information till alla andra med samma problem.

m.v.h. Erik / DK

Bloggen från i gå.

http://www.fotosidan.se/blogs/emfoto43/bild-problem.htm

Inlagt 2013-06-24 15:45 | Läst 4907 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Lustigt, problemet verkar vara tillbaks i det här inlägget?
-affe
Svar från Erik Madsen 2013-06-24 23:54
Hej Alf. Lustigt - ah. I min ordlista det kan betyda både underhållande och konstigt. Jag väljer att säga att det är konstigt. Det har fungerat hela dagen, där jag har loggat in och ut flera gånger. Nu har jag laddat upp bilden igen från mappen på skrivbordet, men utan automatisk länk. Så imorgon kommer jag lägga till länken manuellt. Om det skulle göra någon skillnad.
m.v.h. Erik / DK
PS: Jag såg "Lotta på Liseberg" på TV4. Så där för först nu på FS.
När jag lägger upp bilder har jag alltid lagt upp den 640 px först, därefter markerat bilden och tryckt på länkknappen och sedan valt det större formatet. Har aldrig gått snett, så jag kommer nog att köra vidare efter den modellen. :)
Lustigt i betydelsen konstigt var det jag. ;)
-affe
Svar från Erik Madsen 2013-06-25 00:18
Tack Alf Jag kommer att prova och jag kommer att göra det i framtiden också.
m.v.h. Erik / DK
PS: Jag var på väg att skriva igår att du bör skfte din profilbild med et där du ser mer vänlig ut och nu ser jag att du har ställt in en ny. Men vad med ett litet leende :-) Du är jo en vänlig och hjälpsam person.
alf109 2013-06-25 01:35
Sista gången jag log på ett porträtt var i 4:e klass på klassfotot, jag såg ut som Grodan Boll ungefär så det satte sina spår. ;)
-affe
Svar från Erik Madsen 2013-06-25 13:50
Hej igen Alf. Jag känner inte Grodan Boll men förstår din poäng. Jag är inte även för gott på selvprotræt. Vi ser ut som vi gör - det är det inre som räknas.
Många vänliga hälsningar från DK