Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg. Dokumentarisk - reportage - situationer.

Bilddagbok # 2547 / Pr. efterkrav.

ROSKILDE, DEN 19. SEPTEMBER 2022.

Jag ligger några dagar efter med att göra en blogg pr dag.

Måste man da det ? Nej, säger någon, och jag känner så, att jag gör som jag vill. Inte nödvändigtvis för att det kommer några guldkorn ur min mun eller att mina fotografier håller särskilt hög klass eller kvalitet.

Jag tillåter mig därför att ladda upp ett par från Stændertorvet från den 31 augusti, där jag testade min Nikon D700 med min AF Nikor 28 mm f/2.8. Och med Nikons Standard-färger och Nikons Monochrome direkt ur kameran.

Vänligen undvik att kommentera färg ctr svart vit. Det är inte en fråga här.

På gensyn.

Capture Life

Inlagt 2022-09-20 10:17 | Läst 185 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
PS: Jag glömde trycka på "publicera" igår kväll - Så nu kanske det blir 2 inlägg idag 😀
Alltid trevligt med försäljning, och några dagar efter är helt OK. Tror jag ligger två månader efter ibland
Svar från Erik Madsen 2022-09-21 10:01
Hej Peter det vil jeg gerne tro, med din enorme produkktion 😀
Hav en god dag.
//ERIK//
Gillar färgbilden bäst ;) ;) ;) ;)
HaD/Gunte...
Svar från Erik Madsen 2022-09-21 10:04
Hej Gunte - din bandit og provokatør 😀
Alligevel - hav en god dag.
//ERIK//