Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Danske Bloggen 1149 / Återvändande besök.

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Roskilde, den 22. oktober 2018.

Den 13. oktober 2018. Bilder från ett besök mer, men med en annan "film" i kameran.

*

**

***

****

*****

Hälsningar från Erik.
© emfoto43 / Roskilde.

Inlagt 2018-10-22 17:15 | Läst 1589 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Hej,
Den första bilden tycker jag ger en bra vibration. Det känns bra att den är stängd
Ha det gott
Bob
Svar från Erik Madsen 2018-10-22 18:11
Hej Bob.
Kirkegården ligger midt i byen og meget centralt. Den bliver derfor brugt af en del borgere som et grønt åndehul. Det er først i nyere tid, at det blev nødvendigt at låse. På grund af vandalisme.
Hav en god aften.
Mvh. Erik.
Bra att man övervakar kyrkan och stänger kyrkogården på nätterna men synd att det behövs! Kyrkor och kyrkogårdar borde alltid vara tillgängliga. Hälsningar/ Björn T
Svar från Erik Madsen 2018-10-22 18:05
Jag håller med dig Björn. Men här på Gråbrødre finns det cirka 200 historiska gravminnen - Gustav Wied, Weyse och Schmeltz är begravda här. På grund av placeringen af kyrkogården vid stationen och några kroger og kafëer har den blivit utsatt för massiv vandalism.
Hälsningar. Erik.
Det verkar var låg färgmättnad i den "filmen". Det känns fräscht och annorlunda! Kompositionsmässigt gillar jag fjärde bilden mest. Det är riktigt bra djup i den. Tänk att man stänger kyrkogården på det sättet? Jag tror inte vi gör det här, kanske i de större städerna?
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Svar från Erik Madsen 2018-10-22 20:46
Hej Bjarne tack för fina kommentarer.
"Filmen" är mitt försök att simulera en gammal Agfa-film från 50-60-talet, som jag en gång använde som en allroundfilm. För landskap var det antingen Kodachrome eller Fuji Velvia med något kraftigare färger. Jag kommer att använda den när jag är i "Erikston humör" för "tråkiga och eller fula motiv" :-) Jag tycker att nummer 3 är bäst. Det är också mycket speciellt med denna kyrkogård på grund av de många vandalismen.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
PS: https://www.fotosidan.se/blogs/emfoto43/danske-bloggen-1121-trakiga-bilder-fran.htm