Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg. Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - street.

Danske Bloggen 1194 / Jag kom aldrig närmare.

________________________________________________________________________________________

Roskilde, den 28. november 2018.

Detta var det närmaste jag kom till den här sporten 😀 Och nu är det för sent .

Förstora.

Bilden är en av en serie, som var en beställning. De skulle användas för en försäljningsannons och var naturligtvis i färg.

Hälsningar från Erik.
© emfoto43/Roskilde.

Inlagt 2018-11-28 11:45 | Läst 3363 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Jag åkte dit! :)
Nåja, jag fick en golfkurs när jag fyllde femtio av min son, som tyckte att nu va det dags för mig att bli man! :) Numera mest spel på näraliggande banor, men den intressantaste golfbanan, tycker jag, det är den gamla banan i Viken! http://www.helsingborgsgk.com/
/B
Svar från Erik Madsen 2018-11-28 20:35
Hej Bengt.
For det første - jeg har intet imod golf. Jeg har bare ikke fysikken til den form for sport. Og slet ikke nu.
I Danmark fik golfsporten et lidt dårligt ry for at være noget rige efterlønnere bedrev tiden med. Det er selvfølgelig helt forkert og masser af både unge og ældre får god motion og frisk luft.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Hej Erik! Det var inte illa att komma så nära! Jag ägnade mig en del åt denna sport för ett antal år sedan, men tog "timeout". Den tiden jag ägnade åt det går numera åt till foto. Det är en bra bild, enkel, men talande. Kamratskap mellan två golfbagar, som kan symbolisera kamratskapet man får i sporten.
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Svar från Erik Madsen 2018-11-28 20:48
Hej Bjarne.
Jag har aldrig haft en önskan om att spela golf, men jag har inget emot sporten eller de som har sporten. De två golfbagar här tillhörde man och hustru, som stoppade med sporten. En var blå och den andra röda - pojkar och tjejer färger :-) :-)
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Jag har provat men det passade inte mig. Inte för att jag inte har bollkänsla men det kändes för "uppstyrt" för att jag skulle gilla det. Hälsningar/ björn T
Svar från Erik Madsen 2018-11-28 23:21
Hej, Björn.
Jag har aldrig provat det. Det var för fysiskt krävande med de långa promenaderna.
Med vänliga hälsningar från Erik.