Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Danske Bloggen 1255 / Grumpy Old Man.

Roskilde, den 2. april 2019.

Danskeren har mistet gløden.

Det irriterar mig lite när någon skriver blogginlägg, som hänvisar till andra bloggares åsikter och tankar. Jag tycker att man ska åtminstone ge sig till känna och kommentera den aktuella blogg. Sedan är det naturligtvis helt OK att man skriver då sitt eget bidrag med sina egna åsikter, tankar och informationer.

*

"Tanker i nattens mulm og mørke".

Hilsen og god nat fra Erik.
Roskilde/DK.

Inlagt 2019-04-02 00:06 | Läst 1198 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Hej! Du har rätt, det kommer en hel del 'pikar' både till höger och vänster istället för att kommentera i de bloggar man egentligen 'pikar'.. Det får vi tåla, annars blir det 'dålig stämning'.. Lite mer 'hygge' kanske.. :-)
Hilsen!
Svar från Erik Madsen 2019-04-02 12:04
Hej jan
Ja självklart skal man kunna tolerera att andra har ett annat sätt att bete sig här på FS. Det kan jag också göra normalt, men i ett ögonblicks irritation kom det till denna omedelbara reaktion :-)
Med många vänliga och "hyggelige" hälsningar från Erik.
Fin bild som illustrerar tankar i mörkret. Det är bra att kunna skriva av sig och/eller uttrycka sig i en bild vid behov. Hälsningar Mats
Svar från Erik Madsen 2019-04-02 20:45
Hej Mats.
Du har fanget pointen. Tak for dine kommentarer.
Med venlig hilsen fra Erik.