En dansk bloggare, som försöker på svenska. Fotografi - dokumentarisk/reportage - dagboksnoteringar - blogg photos - kommentarer - berättelser - upplevelser.

Danske Bloggen 1322 / Minimalism - Kvantitet - kvalitet ???

Roskilde, den 26. maj 2019.

Bildtexterne är under bilderne.

Zipped up.

Men vid närmare eftertanke må jag hellre hålla min mun och zippe til igen :-)

On the wrong foot.

Ja självklart måste jag vara så - på fel fot. Efter någons mening. Men jag uppfattar fortfarande min blogg som en slags dagbok med vad det kan innebära av både text och bilder. Och inte nödvändigtvis med superkvalitetsfoto.

Hälsningar från Erik.
Bloggaren från Roskilde.
Primære fotomotivområder: Reportage/situationer/dokumentar. Ibland något helt annorlunda.

Inlagt 2019-05-26 22:37 | Läst 305 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Hej Erik! Jag tycker båda bilderna är riktigt bra! Särskilt den första enligt min mening. Den är fint komponerad och jag gillar hur oskärpan tilltar ovanför och till vänster om blixtlåset. Sedan är jag svag för lite mörka bilder, så det tycker jag också om!
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Flag Counter

Innehållskategorier

  • Intresse - Arkitektur
  • Intresse - Bilddagbok
  • Intresse - Digital efterbehandling
  • Intresse - Gatufoto
  • Intresse - Landskap
  • Intresse - Porträtt
  • Intresse - Reportage / Situation
  • Intresse - Svart-vitt
  • Intresse - Utrustning