Fotografi - dokumentarisk/reportage - dagboksnoteringar - blogg photos - kommentarer - berättelser - upplevelser. Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg.

Danske Bloggen 1444 / Barnfamilj.

Roskilde, den 4. september 2019.

På dansk. 

Redigerade: Balloner.   Påverkas kommentarer och tolkningar av bloggrubriker - ja det gör de i hög grad. Ursäkta.

Ved Stændertorvet i Roskilde, den 31. august 2019.

På återseende.

Inlagt 2019-09-04 13:37 | Läst 700 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej,
Ja det är lite uppblåst.
Ha det lugnt
Bob
Ballonger indikerar lek och fest, sånt vi behöver mer av, bra! Många hälsningar/ Björn T
Svar från Erik Madsen 2019-09-04 19:45
Jeg er enig Björn.
Masser af fest og balloner.
Mvh. Erik.
Lite gaser både här o där, tragikomisk bild, tycker lite synd om den mannen faktiskt, påpassligt sett av dig, fin bild! Hilsen fra LO
Svar från Erik Madsen 2019-09-04 19:45
Hej LO.
Jeg har fortrudt min overskrift og har redigeret den.
Mvh. Erik,
Hej Erik! Det klart att man påverkas av rubrikerna, och det är förstås meningen! Det blir en möjlighet för bloggaren att styra betraktaren, men man kan ju aldrig kontrollera helt och hållet, som tur är. Kul med ballongerna och allt som händer i bilden. Vet inte om jag ska skriva så här, men ballongformen går igen lite i magen på mannen längst till höger! Det ser jag som ett plus :)
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Svar från Erik Madsen 2019-09-04 19:42
Hej Bjarne.
Det var precis som din reaktion: "Vet inte om jag ska skriva så här, men ballongformen går igen lite i magen på mannen längst till höger! " og LOs: "tycker lite synd om den mannen" som fick mig att redigera rubriken BALONNER. Jag är vanligtvis mycket försiktig om att kompromittere människor här på nätet.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
PS: Se også min kommentar til LOs seneste blogindlæg.
Det var en hel del runda former här..bra fångat ;)
Med vänlig hälsning/Gunte..
Svar från Erik Madsen 2019-09-07 18:40
Takker Gunte.
Mvh. Erik.