Fotografi - dokumentarisk/reportage - dagboksnoteringar - blogg photos - kommentarer - berättelser - upplevelser. Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg.

Danske Bloggen 1453 / Med Leican.

Roskilde, den 11. september 2019.

Altså med fattigmands modellen :-) 

^

Svart vit detalj.

På återseende/Erik.

Jag nedgradera användningen av text och etiketter (för en stund).

Inlagt 2019-09-11 13:24 | Läst 290 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Det är ju en erkänt bra kamera :-) Bilden visar ju din badutsikt eller basvy, såklart.art den måste fota, passar perfekt i svv, lite teknisk som den ära, Vad har du ungefär för räckvidd, i kilometer och/ eller tid? Hälsningar/ Björn T
Svar från Erik Madsen 2019-09-11 19:29
Hej Björn.
Tja, men nu var det också bara för att kokettera lite och kunde skriva Leica i rubriken :-)
Det är helt sant att detta är mitt verktyg för att komma runt i staden. Räckvidden är cirka 30-35 km beroende på hur mycket motvind och uppåt jag kör. Det finns 10 lysdioder som stängs av successivt när jag kör och jag har aldrig upplevt att "förbruka" mer än fyra.
Med många vänliga hälsningar från Erik.