Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg. Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - street.

Danske Bloggen 1462 / Ögonkontakt, gatufotografering och lite mer .....

Roskilde, den 17. september 2019.

..... och sedan till och med i färg! Enligt någons åsikt inte "riktig" gatufotografering. Men det var trots allt flera av de tidigare erkända svartvita gatufotograferna som ändrade till färger. Som den lyckliga hobbyfotografen (jag) kan jag lyckligtvis växla som jag vill och kalla det vad jag vill.

Jag har också varit tillbaka i arkivet och hittat en liten bukett:

*

**

***

****

*****

På återseende/Erik.

Inlagt 2019-09-17 08:49 | Läst 3453 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej,
Fina ungdomar ni har i byn.
Ha det väl
Bob
Svar från Erik Madsen 2019-09-17 20:56
Ja de er næsten lige så fine som dem i Lund :-)
Hav det godt Bob.
Mvh. Erik.
Jag röstar på de söta renarna med röd mule.
Svar från Erik Madsen 2019-09-17 20:58
Hej Stefan - tak for dine kommentarer.
Jeg blev opdaget af dem alle sammen, men jeg gemte mig heller ikke bag kameraet. Ja de 2 tøser skulle selvfølgelig posere - sjovt.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Visst är det bra med ögonkontakt tycker jag! härliga ungdomar om är med på noterna! Hälsningar/ Björn T
Svar från Erik Madsen 2019-09-17 21:54
Hej Björn - tack för dina kommentarer.
Jag har inte heller något emot ögonkontakt så länge det inte arrangeras av fotografen. Det är också sällan att jag fotografera hemligt - Jag döljer inte att jag fotograferar och jag anvender inte zoom eller tele til gatufoto.
Vänliga hälsningar från Erik.