Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Danske Bloggen 1715 / Andra delen.

Roskilde, den 23. april 2020.

Här är de sista 12 av 24 "dias" - liknande (simulering) från igår. Ingen skärm, ingen kontroll av bilderna, ingen efterbehandling, ingen EVF.

https://www.fotosidan.se/blogs/emfoto43/danske-bloggen-1714-sasongens-forsta-rapport.htm#comments

Motiven påminner mig mycket om den tid jag började 1963. Men jag tror att det var det forsøg och då kommer det inte att bli mycket av det i framtiden ? Utom mine simuleringer i kameran fortsätter jag med. När allt kommer omkring är det lite dumt (jag sa det också från början) att inte dra nytta av de framsteg som hela fotobransjen har genomgått. Jag kan sluta att kontrollera bilderna hela tiden och vänta tills jag kommer hem.

De kommer i den ordning som de är fotograferade.

*

Några fler tomma butiker har lagts till. Jag vet inte om de alla är resultatet av koronakrisen. Personen i den gula tröjan sa OK att jag fotograferade honom. Han tyckte att det var lite roligt med "Vintage" var på hans tröja och att min kamera påminde honom om en vintage kamera.

Nästan hemma igen, men vad fan, är det för nogåt "svineri" på vår fina röda tegel. Hur kommer de helt där upp ?

Mvh. Erik.

Jag hade ju stängt av skärmen.

Inlagt 2020-04-23 13:05 | Läst 1284 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Hej Erik! Ett riktigt kreativt experiment som gav trevliga bilder. Låter som ett avspänt sätt att fotografera, lite nostalgi och retrokänsla. Som förr i tiden men med modern teknik. Hälsningar Mats
Svar från Erik Madsen 2020-04-23 20:32
Hej Mats - du har sett det helt rätt.
Jag kommer definitivt att skjuta på detta sätt ibland och kanske mer än jag hade planerat.
Naturligtvis kommer det också att finnas andra "film" i Fujien :-)
Med många vänliga hälsningar från Erik.