Fotografi - dokumentarisk/reportage - dagboksnoteringar - blogg photos - kommentarer - berättelser - upplevelser. Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg.

Danske Bloggen 1734 / Utgått för Kodachrome film .....

Roskilde, den 9. maj 2020.

..... til mit Fuji X100F kamera ! Men då var det bra att jag hittade några rullar med Fuji Neopan ACROS i frysen :-) 😀 Nu när vi är i ett lekfullt humör så kan jag lika gärna leka att jag fotografera med en Hasselblad 500C och 6x6. Den har aldrig varit inom min ekonomiska räckvidd - precis som Leica inte heller har varit. Jag menar, när jag började fotografera 1963.

^

Men här dock fotograferad med min "fattigmands Leica" och med ett konstigt objektiv :-) Men vad händer här?

Mvh. Erik.

Inlagt 2020-05-09 17:27 | Läst 431 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?