Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Danske Bloggen 1834 / Från samma position.

Roskilde, den 24. juli 2020.

^

Se upp.

Se ner.

Mvh. Erik M.

När jag skriver "aldrig mer direkt ur kameran" menar jag, att jag kommer inte att skriva det mer i mina blogginlägg och jag vill inte heller sätta etiketterna "direkt ur kameran" - "s/v i kameran" - "ingen efterbehandling" och så vidare. Eller vilken kamera jag använder och om det är jpg :-) Det är inte längre relevant för mig. Det betyder dock inte att jag kommer att sluta fotografera, som jag alltid har gjort. Åtminstone med Fujien - Slow Photography etc.

Inlagt 2020-07-24 22:52 | Läst 970 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej Erik! Jag håller med dig om att det egentligen inte är relevant, ... men det kan vara lite intressant ändå för oss nördar :) Hursomhelst fina svartvita bilder oavsett om de bearbetats eller inte. Hälsningar Mats
Svar från Erik Madsen 2020-07-25 23:13
Hej Mats - tack för dina kommentarer.
Vad jag menar är att de som läser mina blogginlägg gradvis vet att mina Fuji-fotografier "bearbetas" i kameran med justering av Highlights, Shadows, Kontrast, Dynamic Range, Noise Reduction och White och att de är jpg-filer.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Kör på som du vill, det bestämmer du själv :)
Mvh/Gunte..
Svar från Erik Madsen 2020-07-25 23:14
Hej Gunte - det gør jeg også.
Mvh. Erik.