Fotografi - dokumentarisk/reportage - dagboksnoteringar - blogg photos - kommentarer - berättelser - upplevelser. Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg.

Danske Bloggen 1842 / Direkt in i bloggen :-)

Roskilde, den 31. juli 2020.

etc.

^

f/6,3 - 1/125 sek. - ISO 1250.

f/6.3 - 1/400 sek. - ISO 4000.

Mvh. Erik M.

Inlagt 2020-07-31 21:17 | Läst 298 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Nästan non.- figurativt, spännande! Kreativ lek tror jag är nyttig. Och den svartvita bilden är intressant, makrobilder brukar vara superskarpa. Här har du medvetet gått för nära så skärpan är inte där och följden blir att jag termer uppmärksamhet åt armbandets och underlagets struktur, jag ser liksom inte bara klockan som jag nog gjort om bilden varit skarp, fint! Hälsningar/ Björn
Svar från Erik Madsen 2020-08-02 14:16
Hej Björn - tak for dine kommentarer og analyser.
Det er lidt leg med min Sony 55-21 mm zoom og ikke noget macro her.
Me mange venlige hilsener fraErik.
Funderar fortfarande...direkt in, från vad? ;)
Mvh/Gunte..
Svar från Erik Madsen 2020-08-02 14:25
Hej Gunte.
Jag tar en kort paus med att skriva om: "direkt ur kameran", eftersom det uppenbarligen provocerar någon och uppfattas som om det är det enda jag går upp i :-) Jag skriver inte heller om vilka kameror jag använder för att inte uppfattas som att var medlem av en "Fuji-mafia" eller som en "Fundamentalist" som det värsta jag har hört. Så du måste gissa: Nikon D700, Sony a6000 eller Fuji X100F :-) :-)
Med många vänliga hälsningar från den glada hobbyfotografen från Roskilde/DK.