Fotografi - dokumentarisk/reportage - dagboksnoteringar - blogg photos - kommentarer - berättelser - upplevelser. Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg.

Danske Bloggen 1843 / Klokken 17.37.

Roskilde, den 2. august 2020.

Innan "spisetid" (matdags ?).

^

Den 1. august 2020 i Skomagergade.

f/8 - 1/125 sek. ISO 500.

Mvh. Erik M.

Inlagt 2020-08-02 15:23 | Läst 221 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Verkar vara ett trevligt ställe att sitta i skuggan och "spise"!
Svar från Erik Madsen 2020-08-02 16:18
Hej Nils-Erik.
Ja man kan både spise og äta der :-)
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Det ska bli extra läckert när man i nästa år får sättas sig på en resturang igen. Vi har inte kommit längre än att vi ibland beställer hem mat från restaurangen dör hemma, men det är ju inte riktigt samma sak. Vi har ju haft vår semester med dottern i veckan och det är första gången på troligen 15 år som vi inte har fått äta runt på olika danska restauranger, tex Vivaldi brukar ingå
Svar från Erik Madsen 2020-08-03 11:29
Hej Peter - tak for dine kommentarer.
Vi har heller ikke været på restaurant. Vi har mødtes med børn og børnebørn i kolonihaven. Man kan godt spise på de udendørs restauranter i DK også på Vivaldi i Roskilde, hvor der er afstand mellem bordene.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Kul med dina danska inlägg, ett land som för mig är en enda stor trädgård. Känns det som.
Jag och frun har under alla dessa månader regelbundet ätit på uterestauranger, no problem.
- hawk
Svar från Erik Madsen 2020-08-03 11:33
Hej Håkan - tack för dina kommentarer.
Jag är glad att höra att du gillar mina små "rapporter" från min stad. Som jag skriver till Peter - man kan också äta på uterestaurangerna här i DK.
Med många vänliga hälsningar från Erik.