Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Danske Bloggen 1856 / Från förståsigpåaren från Roskilde .....

Roskilde, den 10. august 2020.

..... om bracketing. 

Foto nr. 1 normal. Foto nr. 2. +1 EV. Foto nr. 3. - 1 EV. Där kan man naturligtvis välja +/- 1/3 - 2/3 o.s.v.

Testresultat med programmet "Great Photo Pro", som jag aldrig har använt! Här har jag kun lagt de 3 bilderna "på toppen" av varandra, men det finns många extra justeringsalternativ. Motivet från början var också ett snabbt val för tillfällets skull. Det är förmodligen inte en disciplin som jag kommer att använda mycket i framtiden heller - vi får se. Åtminstone nu har jag programmet :-)

Mvh. Erik M.

Inlagt 2020-08-10 19:23 | Läst 681 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Ser ju ut att fungera fint , fast den städade inte bordet :)
Svar från Erik Madsen 2020-08-10 20:44
Tack Peter, men tyst om röran på bordet. Det var med avsikt att jag tog det från den vinkeln, annars hade det sett mycket värre ut :-)
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Det blev en bra bild! Jag fick av misstag bracketing och blev inte av med det. Sedan plötsligt har kunnat ta bort det, men vet inte vad jag har gjort eller hur jag egentligen har ställt in det av misstag. Kan Du förklara?
Svar från Erik Madsen 2020-08-12 10:24
Hej Wolfgang - tack för kommentarerna.
Nej Jag kan inte förklara hur du har lyckats aktivera bracketing av misstag.
Om du inte ändrade den ursprungliga "drive" ? Vilket jag förresten inte tror att man kan. Här får du många andra möjligheter att "spela" med. Det är möjligt att tilldela en av Fn-knapparna för snabb åtkomst till t.ex. bracketing, men du har antagligen inte gjort det heller ?
Med många vänliga hälsningar från Erik.