Fotografi - dokumentarisk/reportage - dagboksnoteringar - blogg photos - kommentarer - berättelser - upplevelser. Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg.

Danske Bloggen 1911 / Prioriteten.

Roskilde, den 20. september 2020.

^

*

Roskilde Havn, den 18. september 2020.

Mvh. Erik M.

Inlagt 2020-09-20 01:06 | Läst 223 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Allt nervöst det där, man pustar ut varje gång man står på plan mark.
Svar från Erik Madsen 2020-09-20 11:37
Hej Peter - tack för din kommentar.
Det är uppenbart att man har ihåg att använda parkeringsbromsen! Och att man kan klara kopplingspunkten när du måste köra iväg igen. Jag tror doch att denna lyxbil har automatisk växellåda.
När jag närmade mig kunde jag väl se att båten var i vattnet, men jag var "spændt" på att se om båten kunde leva upp till bilen. Det visade sig att ägaren hade prioriterat bilen framför båten :-) Men han har troligen lika mycket glädje med den lilla fina motorbåten.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Hej Erik! Jo, en del tycker nog det är dags att ta upp båten nu. Du fick en spännande spegling av både mannen och vagnen i bild två. Jag vet inte om det är svensken i mig som lockas av den gula båden i blått vatten, kanske det!
Många vänliga hälsningar, Bjarne
Svar från Erik Madsen 2020-09-20 11:45
Hej Bjarne - tack för dina fina kommentarer.
Jag är glad att du märkte speglingerne. Naturligtvis är det blå / gula ett viktigt inslag och det är OK att det kan relatera till svenska svenska känslor :-)
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Puh rätt nervös del av båtägandet. Man har ju sett en del mindre incidenter
Svar från Erik Madsen 2020-09-20 11:47
Hej Nini - tack för din kommentar.
Han verkade ha gjort det många gånger och det gick OK.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Ja, det där har man gjort ett par tusen gånger.. det har gått bra varje gång! :-) Men det är 'historia' nu sedan båten och båtsläpet stals nån gång under förra vintern.. Ser trevligt ut med den storleken på båt! Ju mindre båt desto större upplevelser är min erfarenhet..
Hilsen!
Svar från Erik Madsen 2020-09-20 13:30
Hej Jan - tack för dina kommentarer.
Ja, jag minns väl din lilla båt och det sorgliga slutet för dig.
Jag håller helt med både dig och mannen på bilden och hans prioriteringar.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Hej Erik! Jag känner igen spänningen i det där momentet från när jag hade motorbåt, men det är många år sedan. Det var värst på hösten när rampen var blöt och slirig och båten skulle upp för vinterförvaring. Men jag har inte dom problemen längre :) Hälsningar Mats
Svar från Erik Madsen 2020-09-20 20:01
Hej Mats - tack för dina kommentarer.
Jag blev också lite förvånad över att han inte bara tog "kosten" och sopade rampen. Det gick dock utan problem.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Det var en kul liten bildberättelse..lite nervöst att ha åskådarna som noga följer händelsen kanske..
Mvh/Gunte..
Svar från Erik Madsen 2020-09-21 10:11
Hej Gunte - tack för dina kommentarer.
Han verkade ha provat det många gånger och han tog det lugnt.
Med många vänliga hälsningar från Erik.