Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Danske Bloggen 1969 / DVK-mødested Kværkeby.

^

*

**

***

Jag har så ofta hänvisat till min gamla veteranbils mötesplats i den danska veteranbilklubben. Innan jag stängde mina veteranbilalbum hittade jag ett par som jag aldrig har visat här.

Mvh. Erik M.

Inlagt 2020-11-10 23:59 | Läst 2066 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Hej Erik !
Det var länge sen vi bytte några ord här på Fs. Kul att se bilder från dej.
Välkommen till mina 74 album med över 5000 utvalda bilder igen.

Mvh Ewerth ernstzon fotosidan
Svar från Erik Madsen 2020-11-11 16:50
Hej Ewerth - tack för din kommentar.
Jag slutade vara gruppvärd för VETERANFORDON 2017, när jag sålde min Amazon och inte längre kan delta i möten/träffar och så vidare. Jag har varit här på bloggen sedan 2011 och laddar idag sällan foton till mina album. Om du klickar på etiketten "emfoto43" kan du se några av mina inlägg.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Vilken trevlig mötesplats! Välbesökt också, inte att undra på! Och alla mysbilder från för Coronatiden blir man nu lite avundsjuk på, då kunde man sitta nära varandra och tala. Nu väntar på vi på ett vaccin.......Hälsningar/ Björn
Svar från Erik Madsen 2020-11-12 20:53
Hej Björn - tack för dina kommentarer.
Det var en av DVK s bästa mötesplatser. Ägaren är mannen i baren med den blå skjortan. Det fanns ett stort rum intill med plats för 90 personer runt 8 runda bord och med filmduk och projektor. Ägaren är inte mer och det är platsen tyvärr inte heller.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Trevlig gemenskap. Och mycket att snacka om antar jag. Hälsningar NL
Svar från Erik Madsen 2020-11-12 20:58
Hej Nils-Erik - tack för din kommentar.
Det pratades til "den stora guldmedaljen", som vi säger på danska. Det var också ofta svårt att stänga, vilket också ses på foto nummer 1.
Med många vänliga hälsningar från Erik.