Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Danske Bloggen 297 / Camerabags.

________________________________________________________________________

Foto prylar- Jag menar inte att jag har sett mycket om fotoväskar här på bloggen. Så jag måste berätta om mitt sista inköp på prylar fronten. 

Min fru retar mig att jag har fler väskor än hon :-) Men det är inte sant - jag har haft tre! Den stora ryggsäck från Lowepro sålde jag när jag sålde ut mesta av min Nikon utrustning. Jag har en Lowepro Pasport Sling som jag använde som en kombinerad kamera väska och vanlig axelväska. Min vanliga kamera väska tills nu har varit en Lowepro Stealth Reporter som jag har varit mycket nöjda med.

Efter den delvisa övergången från NIKON till SONY har jag letat efter en mindre och mer bekväm väska. Det fanns fortfarande ett överskott på kontot efter försäljningen av en del av Nikon utrustningen,  men jag var inte beredd att indvestere allt i en väska. Omvänt måste det gärne vara något lite läckert.

Foto: Nikon D700 og Nikkor 28mm f/2,8 - texterna är under bilderna.

Jag föll för denna och om jag hade varit en flicka/kvinna sades det väl att jag blev förälskad i den :-)

Paul Marius Le Petit Reporter.

Frontpocket and 2 sidepockets.

Utrymme för skrivblocket och eventuellt. iPad.

Det viktigaste - kameran Sony a6000 i mitten, Sony 55-210 mm till höger. Sony 50mm och Sigma 30 mm staplade åt vänster.

Min D700 med en 50mm 1,4 och min 28mm 2,8 kan också rymmas om Sony flyttar ut och vila hemma. Perfekt och en annan bra sak är att den kan skjutas om på ryggen och att den kommer att bli där även om jag går med två kryckor. Den är också lätt att ha med på min "Road Warrior Machine" :-)

Reporter? Jag har sedan 2007 varit en sorts fotojournalist. Det började med att jag fotogrgraferede vad som hände i min veteranbil klubb och senare blev det til att jag också skrev om det och skickade det till vår rikstäckande klubbtidningen "Veteran Tidende".

Så kom det att handla om lite mer än prylar :-)

Hälsningar från Erik.
© emfoto43 / Roskilde.

PS: "Ska han inte snart ut och fotografera? "
Jo i morgon är planen.

Inlagt 2016-05-03 20:31 | Läst 2368 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Så himla snygg! Men jag vågar inte ha fler väskor än frun.
Svar från Erik Madsen 2016-05-03 21:32
Är du säker på att du vet hur många väskor din fru har?
Jag upptäckte att min fru gömda ett par i en annan väska :-)
Hälsningar från Erik/DK
Oj den var riktigt fin, den ser dyr ut, riktigt skinn antar jag - läcker väska är det, ska kolla upp den, var köpte du den? må gott, LO
Svar från Erik Madsen 2016-05-06 13:17
Hello LO. Ja, det är äkta läder och från en gammmelt franskt företag. Jag köpte den i ett slags erbjudande från Vefa i Vejle / DK där jag köpte många saker innan. Jag skulle egnetlig har haft en ONA, men den är mycket dyrt i Danmark 2-3 gånger dyrare än den här. Jag har gett DKR. 999, - (inte säga något till min fru :-) Den kan också köpas från Amazon - tror jag
Ha det gott du med.
// // Erik
http://vefafoto.dk
Dubbelolle 2016-05-06 20:00
Hej, nu har jag beställt en direkt från deras hemsida, dock en lite mindre: https://www.paulmarius.fr/homme/besace-cuir/lasacoche-s-naturel
Ska bli spännande, kostade 795,- inkl frakt
Må godt, LO
Svar från Erik Madsen 2016-05-06 20:27
Super og lækker og passer perfekt til dit nye kamera.
//Erik//