Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Danske Bloggen 480 / Find Your Stile och Velvia.

________________________________________________________________________

Roskilde, den 27. september 2016. Sony RX100 MK3 och Fujichrome Velvia 100.

Efter att ha varit här på Fotosidan i några månader, hade jag en idé om att bli inspirerad och bli bättre för att slutligen hitta min egen personliga stil! Jag har gett upp - jag är för mycket intresserad av alla möjligheter av olika termer som finns i denna underbara hobby. Men jag har blivit inspirerade av många bra foto "vänner"  - särskilt här på bloggen och jag blir det igen och igen.

Jag såg en föreläsning på YouTube, där en professionell fotograf berättade hur hon hade varit tvungen att hitta sin egen stil för att sticka ut och få ett jobb på olika modetidningar. Det är inte min avsikt eller mål - så jag fortsätter att skjuta allt som jag kommer att tänka på och leka mer.

Det är här jag starter mine "promenader" ind til centrum.

Manuel - f/5,6 - 1/250 sec. ISO 125. 

Hälsningar från Erik.
Hobbyfotograf .
© emfoto43 / Roskilde.

Inlagt 2016-10-19 19:43 | Läst 1700 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Det är det som är så skönt med att vara amatörfotograf - jag behöver inte ha någon stil, eller fotografera något speciellt. Jag kan fotografera det jag känner för på vilket sätt som helst :)
Svar från Erik Madsen 2016-10-19 21:55
Det er jeg helt enig med dig i og det er også det jeg skriver og mener.
Mvh. Erik.
Anders F. Eriksson 2016-10-19 22:20
Jag förstår det! Jag har jobbat som fotograf, och alltså varit proffs i stället för amatör som nu, och under många år dödade det helt min privata fotografering.
Usch, ja det låter jobbigt att man måste ha en viss stil.. Att fota är roligt, både det tekniska och all bildbehandling efteråt, att se att det går att få till det riktigt bra.. Det blir en slags inre tillfredsställelse över den känslan! Känns som man kanske får nån slags 'konstnärs-uttrycks-behov' tillfredsställt inom sig.. vi som inte kan måla eller teckna kanske kan ha fotandet som en slags genväg till detta..? Och har man lite tur så kanske även någon annan gillar bilderna..
Hilsen!
Svar från Erik Madsen 2016-10-19 22:22
Hej Jan - jeg tror, at vi har nogenlunde den samme indstilling til vores fælles hobby.
Med venlig hilsen fra Erik.