Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Danske Bloggen 739 / Kystsikring / Kustskydd .

________________________________________________________________________

Roskilde, den 5. september 2017.

Efter orkanen "Bodil" 2013 beslutades det att göra kustskydd i de låglänkade områdena vid Roskilde Fjord. Här har de börjat på hamnpromenaden i Roskilde.

Info tavle på havnepladsen.

**

***

****

Hälsningar från Erik.
© emfoto43 / Roskilde.

Inlagt 2017-09-06 12:01 | Läst 1534 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Oj då, även inne i Roskilde? Det var värst. Kul att se konstruktionsarbetet och det blir säkert fint när det är färdigt. Den ensamma betraktaren i näst sista bilden är kul!
Vänliga hälsningar, Bjarne
Svar från Erik Madsen 2017-09-06 23:54
Ja helt ind i Roskilde Fjord - stormen kom från norr / väster och sendte vatten ind i fjorden.
Det var vära i en liten stad strax norr om Roskilde, men det har skett mycket debatt och olika invändningar mot sättet att säkra sig på kusten. Nu har man kommit överens om denna del och sedan kommar resten när myndigheterna har kommit överens med de andra boende.
Damen du nämner är förmodligen en av de som bor i husen bakom.
Hälsningar. Erik.
Säkert ett klokt beslut, det verkar ju som extremväder blir vanligare, eller åtminstone mindre ovanligt. Bra reportageserie, först visar du vad projektet går ut på, därefter visar du det praktiska arbetet, informativt och snyggt!/ Björn T
Svar från Erik Madsen 2017-09-07 00:08
Det fanns många runt hela Danmark, som fick ett wake-up call på den tiden. Man är därför också på gång på flera ställen. Här runt Roskilde Fjord behöver man bara enas om metoden. Man har tagit det första mindre steget i Roskilde.
Tack för kommentaren - den arbetsmetod tror att jag har "ärvt" från min tid som amatörfilmar. Först en översikt - lite närmare om emnet och så vidare. Många av mina blogginlägg består vanligtvis av två-tre till fyra bilder - dokumentär.
Många vänliga hälsningar från Erik.