Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Danske Bloggen 935 / Första rang - andra rangs eller kanske till och med tredje rangs bloggare på FS?

________________________________________________________________________

Roskilde, den 4. maj 2018.

Jag måste erkänna att jag inte känner mig som första rang, men ibland mellan andra och tredje :-) :-). Det är emellertid ingen tvekan om min åsikt med att vara här, som det framgår av underrubriken på Bloggens förstasida och mina tidigare kommentarer och blogginlägg.

Några av följande ord och termer är "klippet" från någon annans blogginlägg och används av mig:

Om bloggeriet skulle vara en "urmodig syssla", kommer jag att tänka på, men jag tror inte det. Jag vet inte vad "prylbögeri" betyder, men jag kommer att överväga om jag ska minska "prylmasturbationen" och min användning av "optikporr" Jag lovar dock inte total avhållsamhet 😀

Från turen i onsdags (tredierangs).

Förstora.

02/05-2018 - En titt över häcken.

Hälsningar från Erik.
© emfoto43/Roskilde.

Inlagt 2018-05-04 15:37 | Läst 715 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Jag hade skrivit ett långt genomtänkt svar men så försvann det när jag skulle spara....suck, det har hänt förut. Kort sagt handlade det om att jag struntar i prylarna men kommenterar det som jag gillar och bilder som berör mej.
Hälsningar Lena
Svar från Erik Madsen 2018-05-04 20:53
Synd Lena. Undrar vad du skrev :-)
Mitt inlägg var en reaktion på ett blogginlägg, där jag kände mig lite provocerad. Men det är över och jag fortsätter som jag har gjort hela tiden. Med mycket blandat innehåll och bilder. Som min digitala dagbok.
Med många vänliga hälsningar från Erik.