Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg. Dokumentarisk/reportage - dagboksnoteringar - blogg photos - kommentarer - berättelser - upplevelser.

Danske Bloggen/ Läsning.

2 svenske og 2 danske.

Min vän och jag byter bil tidskrifter. Jag har under många år prenumererat på olika svenska bil tidskrifter. Men ni vet - pension, så vi byter.

I en av de svenska fanns det en artikel om en mycket speciell buss som var i Danmark i somras. Min fru fotograferade den och jag skrev om den i ett tidigare blogginlägg.

Nåväl, jag måste läsa vidare. Det finns mycket av intresse och man ska jo vara redo för säsongen startar. De flesta veteraner är försäkrade från 15 Mars till November. Så det närmar sig.
En av de danska tidningar "Veteran Tidende" är min "egen" klubbtidning, men det är en annan historia och det måste komma en andre gång.
m.v.h. Erik / DK

http://www.fotosidan.se/blogs/emfoto43/bussar-bussar-och-fler-bussar.htm

Inlagt 2014-02-18 16:55 | Läst 3939 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Häftigt med veteranbilar! Att den stora vräkiga Cadillacen från -47 var en storsäljare låter otroligt Men den hade varit kul att ha! Hils, LO
Svar från Erik Madsen 2014-02-19 10:21
Hej LO. Ja jag undraded också om det uttalandet. Men det är sant att den modell som alla Cadillacs tills modellen 62 1954-56 sätter försäljningsrekord varje år.
Så vet vi det.
Hälsningar från Erik / DK
Tidningen Nostalgia är en av de som håller i Classic Car Week i Rättvik varje år, där i från kommer de flesta av mina bil foton som jag lagt upp här på fotosidan. Och på tal om gamla bussar så var jag på en veteran marknad där denna buss fanns och man fick gå in och titta, det kostade 10 Skr som skulle gå till renoveringen, hade ingen kamera med mig då det var synd..

Kolla här: http://www.strip-all.com/se/?cat=1&paged=2
Svar från Erik Madsen 2014-02-19 10:28
Hej Michael.
Tyvärr Rättvik lite för långt bort för mig. Måste hitta något närmare. Här ska du fortsätter att fotografera från.
Det är en mycket trevlig historia om bussen och hur den hittades och återställas.
Tack för länken det verkar intressant, det måste jag studera vidare.
Hälsningar från Erik / DK