Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg. Dokumentarisk/reportage - dagboksnoteringar - blogg photos - kommentarer - berättelser - upplevelser.

Danske Bloggen 256 / Sladdar/kablar för Lars Olov (LO).

________________________________________________________________________

 Även trådlösa kräver kablar :-) Här kunde vi göra med lite ordning.

Bagatell- banala foto.

Sigma ART 30 mm 2,8. - 30 mm - f4,0 - 1/60 sec. - ISO 800. (Svart vitt program i kameran).

Hälsningar från Erik.
© emfoto43 / Roskilde.

Inlagt 2016-01-29 21:48 | Läst 3503 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Många gånger har jag tänkt att den dagen vi kan föra över elkraften dit den ska trådlöst, DÅ har vi kommit nån vart! Jag drunknar i sladdar (och fjärrkontroller). Men en bra och aktuell bild blev det! Hälsningar/ Björn T
Svar från Erik Madsen 2016-01-29 22:34
Vi väntar på nya framsteg hela tiden.
Bilden blev inspirerad av en LO hade på sin tidigare blogg.
Det är bra med lite inspiration.
Hälsningar från Erik
Ja du visar den grymma verkligheten, här har du ju ingenstans att gömma sladdarna heller, men om du är lite småhändig kan du säkert korta många sladdar till mer lagom längd, dom här härvorna är lite jobbiga när man kommer med sugmaskinen. Bra bild, Må godt, LO
Svar från Erik Madsen 2016-01-29 22:40
Verkligheten är grymm LO.
Jag kan gömma dem lite ur vägen, men nu är de verkligen underbara lättillgängliga. Och det är inte jag som använder dammsugaren :-)
Tack för inspirationen.
Ha ett gott.
// Erik //
Erik, köpt dig en Mac, bara 1 kabel, allt annat trådlöst :)
Svar från Erik Madsen 2016-01-29 23:37
Hej Ingemar.
Jag har en iMac, men min kräver två kablar. En för kraften och en för routern (den sista, jag skulle förmodligen klara utan). Routeren kräver kabel till strøm og en til televerket. Min trådlösa skrivare kräver kabel för ström/kraft. Jag har också andra trådlösa enheter, men de kräver ström/kraft eller laddare alla. Min slutsats - det tar lång tid innan att vi kan bli av med alla kablar och laddare.
Hälsningar och god natt från Erik.
Sladdarnas grymma tillvaro.
Jag har turen ha alla under skrivbordet nu...
helt klart finns det sladdar i andra rum som jag
önskat vore inne i väggen.
Ha det gott
Gun-Inger
Svar från Erik Madsen 2016-01-29 23:50
Jag har några vänner som jag hjälper till med datorerna. De båda har sina kablar monterade och undangömd upp under och bakom bord och skåp. De protesterade vilt när vi var tvungna att byta datorer och nätverk, och jag slet alla kablar från. Jag vet att man skulle hitta en medelväg från mina exponerade sladdar och lite mer överskådligt.
Nu är det bara "søforklaringer" från min sida :-)
Hilsen og god nat G-I.
//Erik//
Sladdscenario kan man säga, men det finns ju sladdsamlare att köpa. I övrigt håller jag med Björn...
Ha det gott
😊
Svar från Erik Madsen 2016-01-30 13:57
Ja, det är sant Hans-Åke. Och som jag skriver till Gun-Inger, då är det också mest "søforklaringer" (ursäkter). Men om jag hade haft lite mer ordning i mina kablar, var de inte kommit en bild av det och en hel del fina kommentarer :-)
Hälsningar från Erik / DK
PS: Jag håller också med Björn.
Det kan bli många sladdar mina ligger bak skrivbordet de är för många Ha en skön kväll : ) // Gert
Svar från Erik Madsen 2016-01-30 23:44
Jeg se og få orden på dem her en af dagene :-)
//Erik//