Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Den Danske Blog # 2305 / X100F - "The Pros Fun Camera" - säger Ken Rockwell .....

Roskilde, den 11. november 2021.

......  det är ochså min :-)

Efter att ha kört runt med min fina Nikon D700 i några dagar nu-  är det en annan känsla, att hålla Fujien i handen, titta på den, vrida på de olika hjulen och trycka på de olika knapparna. Det känns "fun/kul". 

*

Här är några motiv med motsatta uttryck och innehåll.

Foto: Erikston :-) 😀

PS: Jeg glemte at fejre min blog # 2300.

Inlagt 2021-11-11 21:30 | Läst 854 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Hej Erik! Köpte nyligen Fuji X100V och tycker också det mesta fungerar mycket bra med den typen av kamera! Det går ju ofta bra att zooma med benen eller hur! Allt gott!
Svar från Erik Madsen 2021-11-12 14:31
Hej Dan - tack för din kommentar.
Det där med att zooma med benen funkar inte för mig längre :-) Jag har därför aktiverat "Digital Tele-conv.", som Fuji kallar den funktionen. Jag vet att det finns en del som tycker att bildkvaliteten inte är tillräckligt bra. Det finns dock en del som tycker att 50 mm KAN funka :-) Jag använder dem i den utsträckning som jag vil. X100Feren kommer aldrig att passa seriöst för vare sig sport eller fågelfoton. Bilderna skalas upp eller interpoleras (tror jag att det heter) och filerna är på 6000x4000 PX.
Jag ska byta språk från engelska till svenska och kanske finns här material för ett speciellt blogginlägg. Fast det kan vara några som blir irriterade på det :-) Men pyt med det, när jag gillar att utforska och använda så många av de möjligheter som kameran erbjuder.
Med många vänliga hälsningar från Erik.