Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg. Dokumentarisk/reportage - dagboksnoteringar - blogg photos - kommentarer - berättelser - upplevelser.

Den Danske Bloggen # 2257 / Mer politik på bloggen - "Løftebrud" .....

Roskilde, den 25. september 2021.

.....  (Löftebrott) Det är ett mycket populärt ord på den danska politiska scenen. Det används särskilt av oppositionen mot den sittande regeringen och används om och när regeringen inte kan leva upp till de löften de gav i "valgkampen". Detta gäller också oavsett om det är de röda eller de blå som har regeringsmakten ! 

Vad har det att göra med ett blogginlägg på en FOTO -blogg? Här kan det komma att användas mot mig, eftersom jag tidigare har skrivit, att jag inte vill visa svartvita och färgfoton i samma blogg.

Men sedan, liksom politikerna, kommer jag att försöka prata mig ur det. Vad jag menade var att jag inte skulle visa SAMMA MOTIV i både svartvitt och i färger - i SAMMA blogginlägg.

Jag antar att jag kom undan med att förklara bort - eller vad ? Vel lika bra som politikerna, eller till och med lite bättre :-)

Acros std. + digitalt Gult-filter.

Kodachrome simulering (postkort - mellanmjölk)

Foto: Erik M.

Inlagt 2021-09-25 16:46 | Läst 331 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Hej. Kanske du skulle passa bra som politiker. Rejäla kranar och lastbilar i fullt arbete passar i sv. Hälsar NL
Svar från Erik Madsen 2021-09-25 20:58
Hej Nils-Erik - tak for dine kommentarer.
Nej jeg tror, at jeg vil overlade det til andre :-)
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Hej Erik. tycker som Nils-Erik, den första med lastbilar och kranar passar för svv, den andra med båtar och hav tycker jag om i färg. Många hälsningar/ Björn
Svar från Erik Madsen 2021-09-26 21:55
Hej Björn - tak for dine kommentarer.
Helt enig - afhænger af motiverne.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Vatten syns ju på dina bilder, och varje liten del av Danmark är omgivet av vatten, så båtar blir ju ett naturligt motiv. Ett stolt namn på båten överst, och är det en Crosser till vänster?
Svar från Erik Madsen 2021-09-26 22:04
Hej Stefan - tack för dina kommentarer.
I vårt lilla land har vi en kustlinje på över 7000 km. Vi har inte många kilometer till stora vattnet (inte Roskilde Fjord) Storebælt, Kattegat eller Øresund. Det är en crosser, men det är inte min. Den är lite mindre än min :-)
Med många vänliga hälsningar från Erik.