Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg. Dokumentarisk/reportage - dagboksnoteringar - blogg photos - kommentarer - berättelser - upplevelser.

En kycklings bekännelser.

Jag är inte kär i det kalla vinterväderet. Så idag var det inte heller av någon bild.

Så är det ju bra att jag har min andra stora hobby - veteranbilar. Jag hade lånat en av de svenska bil Magazine "Klassisker" s DVD-skivor. Den varade 2 timmar med mycket bra material.

Den stora berättelsen handlade om en bil som inte finns! En Volvo 164/65 GLE (herrgårdsvagn) från 1972 byggdes i Sverige som det enda exemplaret. Bilen hittades i en lada, där den hade stått avstältt i 20 år. I filmen följde vi en del av restaureringen som var mer omfattande än den nya ägaren kunde föreställa sig. Efter arton månader (våren 2012) kunde den stolta ägaren köra till det första träf.

Jag har sökt den på Trafik verkets hemsida - här kallas den VOLVO 1646353 OMBYGGD.

Härlig eftermiddag inne i värmen.

m.v.h. av Eric i den danska vinterkylan :-)

Inlagt 2013-01-11 19:37 | Läst 3644 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hade varit kul att få se en bild på bilen.
Svar från Erik Madsen 2013-01-12 00:16
Hej Magnus.
Ja men du kan nu där Anders härför nedan hänför till en länk och det är DTO 143 där är den nämnda bil. Vi måste tacka Anders.
mv.h. Erik
Jag gissar att det rör sig om den Volvo jag skrev om och fotograferade i det här blogginlägget :) http://www.fotosidan.se/blogs/afe/bilen-som-inte-finns.htm (scrolla ner en bit för att hitta den)

Den är riktigt fin!
Svar från Erik Madsen 2013-01-12 00:19
Hej Anders - ja det är precis bilen med korrekt registrering DTO143. Tack för att visa bilderna, de är bra.
m.v.h. / / Erik / /