Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg. Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - street.

Roskilde-bloggen # 2654: Vad händer här ?

16. maj 2023.

När jag kom upp till Hestetorvet i fredags möttes jag av denna syn.

Jag hade kört förbi, men min nyfikenhet fick mig att köra tillbaka. På min fråga om vad som hänt fick jag svaret – att det var familj och vänner som väntade på att några lägerskoleelever skulle komma hem med tåget.

Stor "gensynsglæde" och trötta barn.

Mvh. Erik.

Inlagt 2023-05-16 21:15 | Läst 389 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Ja i väntan på hemkommande barn, trötta men fulla av nya intryck och kanske nya vänner..
Är uppvuxen på landet och där klarade vi oss utan läger, hela byn var full av äventyr så det räckte ;)
Trevlig observerad rapport från redaktörn..
HaD/Gunte..
Svar från Erik Madsen 2023-05-17 19:27
Hej Gunte - tack för dina kommentarer.
Jag (12 år) var en gång i 1955 på ett läger i Österrike. Det var som en rekreationsvistelse efter att jag blivit "udskrevet" från olika sjukhus ophold under en period på 5-6 år till och från. Barnen kom från flera olika länder i Europa. De flesta var krigsoffer. Vi var 10 danska barn med olika funktionsnedsättningar – inte krigsrelaterade.
Annars kom vi (min bror och jag) inte på sommarläger i vår barndom heller.
Med vänliga hälsningar från Erik.
Fint dokumenterat, hade några läger med scouterna när jag var liten. Nog skönt för föräldrarna att bli av med barnen några dagar samt för barnen att slippa sina föräldrar
Svar från Erik Madsen 2023-05-17 19:29
Hej Peter D. - tak for dine kommentarer.
Du har sikkert ret - det kom nok både forældre og børn til gode.
Med mange venlige hilsener fra Erik.