Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Roskilde-bloggen # 2706: Internet -del 2.

11. juli 2023.

https://www.fotosidan.se/blogs/emfoto43/roskilde-bloggen-2700-internnet.htm

Jag blev uppringd igår, som lovat av den unge mannen från Telenor. Routern kom redan i torsdags så jag kunde läsa lite om den och förbereda mig lite inför gårdagen. Därför gick det också helt smärtfritt, också som lovat.

Bildtexter finns under bilderna här hos mig.

Jag valde att ansluta datorn via LAN-kabel, vilket jag också hade tidigare. Sedan kopplades även våra iPads och iPhones trådlöst. UPS det är en kines, så nu övervakas vi nog i både huvud och r.. - Det har vi nog redan varit, bara av någon annan :-)

Så idag kunde jag då vända mig till TdF igen.

Mvh. Erik.

PS: Nu är sommarhatten lagd på hyllan i några dagar. Det blir blixtar, åska och "skybrud" i natt och imorgon.

Inlagt 2023-07-11 20:44 | Läst 602 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Har en liknade router, kineserna tror nog att jag är kvar i Helsingborg, fastän jag skriver från Kungsbacka via Huawei routen :). Vet inte varför men den har någon fördröjning var routern är placerad. Om några dagar åker jag till Danmark, men där har vi nu fått fiber, där är routern TP-Link men det är nog också kinesisk så de kan nog ha koll på mig där också. Det kommer säkert att fungera bra, har haft mer problem med mina stationära bredband än de via mobilt nätverk

I förrgår fick vi iaf se Frida, då kommer ju nästa fråga om TdF. Frida måste ju ha många lejon nu, men varför delas det ut en lejon till den gula tröjan? Är lejonet ett naturligt inslag i Frankrike
Svar från Erik Madsen 2023-07-12 21:53
Hej Peter - tack för dina kommentarer.
HE HE - Vi övervakas nog i viss mån i förväg, men vi har inget att dölja heller :-)

Förklaringen är att lejonet under många år var maskot för den franska banken Crédit Lyonnais, som sponserat loppets gula ledartröja sedan 1987. Lejonet är inte längre bankens maskot, men man har valt att fortsätta traditionen med de populära. gosedjur.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Då blir det full fart på allt nu då. Lite druvsocker går åt med all aktivitet ;)
HaD/Gunte..
Svar från Erik Madsen 2023-07-12 21:54
Hej Gunte - tack för dina kommentarer.
Ja, det behövs något starkt då och då :-)
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Hej Erik och snygg hatt! Det är härligt när livet flyter fram utan onödiga tekniska problem och det går att koppla av till TDF.
Svar från Erik Madsen 2023-07-14 14:38
Hej Stefan - tak for dine kommentarer.
Ja nu kører det perfekt.
Mvh. Erik.