Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Roskilde-bloggen # 2725: "All Hates Fuji" - (Alla hatar Fuji).

12. august 2023.

Eventuella bildtexter finns alltid under bilderna hos mig.

De  2 foto här - "spår efter människor".

De sista 2 - "??"

Rubriken på blogginlägget här är ett citat från en video på YouTube. YouTubern hade tagit samma färgfoto med en Nikon, en Canon, en Sony och en Fuji-kamera. Med samma inställningar och med standardfärgerna för respektive fabrik och med jpg. Hade 14-15oo till att välja vilket fotografi de gillade bäst. Han tog både porträtt, interiör och utomhusfoton.

Han hade märkt dem med Nikon, Canon, Sony och Fuji, men hade fuskat och inte satt märkena korrekt. Alla tyckte att fotot med Fuji hade de sämsta färgerna. Det var bara inte tagen med Fuji-kameran och nu vill jag inte berätta/avslöja vilken kamera det var tagen med - för "husfredens" skull :-) 😀

PS: Inga av bilderna som visas här är tagna med Fujis standardfärger eller svartvita inställningar - dem måste emfoto43-redaktionen hållas ansvarig för :-) 😀

Mvh. Erik.

Inlagt 2023-08-12 20:22 | Läst 400 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hej Erik! Är det gelé av buljong på köttet? Det är gott men har aldrig sett det i svenska butiker. Näst sista bilden är väldigt bra, ja DEN gillar jag!
Svar från Erik Madsen 2023-08-14 18:17
Hej Stefan - tack för dina kommentarer.
Nej nej - det är "syltede asier"/gurka :-)
Med många vänliga hälsningar från Erik.