Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Roskilde-bloggen # 2789: Visitors from Singapore !!!

Roskilde, den 17. november 2023.

Arkivbild.

Relaxed.

Jag har berört detta ämne tidigare - med de många "besökarna" från Singapore via min "FlagCounter". Nu kan jag se här i bloggmiljöet att det också är något som andra medlemmar upplever. Jag har hållit ett öga på siffrorna om antalet "läsningar" på min bloggöversikt och kan se att de siffrorna också ökar. På tal om "läsningar" - det borde nog ha hetat "klickat" eller något annat. Att tro att alla har läst blogginläggen är inte nödvändigtvis på riktigt, eller hur?

Den 15/11 var siffran för Singapore 51 och för Sverige 22.

Den 16/11 var siffran för Singapore 127 och för Sverige 16.

Idag 17/11 kl 15.10 var siffran för Singapore: 17 och för Sverige: 2

Singapore är nu nummer 4 på listan över länder på min Counter med 4176 besökare och har för länge sedan gått om Norge och Finland!!! Danmark håller skansen lite längre, medan det trots allt är en bra bit upp till Sverige.

Nåväl, man/jag måste nog bara ta det lugnt - Relaxed :-)

Mvh. Erik.

Inlagt 2023-11-17 15:31 | Läst 541 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Låter väldigt konstigt, men om siffrorna stämmer så kanske söker de på Roskilde med något annat sökord så att du hamnar överst i Google där :). Jag hittar ibland mina egna bloggar när jag söker efter något
Svar från Erik Madsen 2023-11-18 13:52
Hej Peter D - tack för dina kommentarer.
Du kan ha rätt i att jag kan hittas på Google genom att söka på "emfoto43" Om det har något specielt med Roskiklde att göra - vet jag inte. Men jag kan se att det också finns andra som upplevt detsamma med ett nästan överväldigande intresse från Singapore – bl.a. Bengt Gustavsson.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Ja det är konstigt. Har också väldigt högt Singapore tittande.
HaD/Gunte..
Svar från Erik Madsen 2023-11-21 17:34
Hej Gunte.
Det är inte bara du och jag som upplever detta, vi måste bara ta det lugnt.
Vänliga hälsningar. Erik.