Jag fotograferar livet runt mig och det jag ser på min väg. Dokumentarisk - reportage - situationer. Candid - Snapshots - Gatumiljö.

Roskilde-bloggen # 2864: "Situationsfotografen" var på Hestetorvet lørdag.

Min vän (på stolen) väntar på ev kunder.

En annan vän hade precis kunder.

=======================================================================================================================

Plötsligt hände något i ena änden av torget.

På väg genom staden till Stændertorvet i andra änden av staden.

Det blev lite fler bilder än jag brukar lägga upp :-)

På gensyn.

Inlagt 2024-05-12 20:45 | Läst 770 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Hej,
Han på stolen har nog bra böcker. Kan inte kolla.
Ha det väl
Bob
Svar från Erik Madsen 2024-05-13 22:24
Hej Bob - tack för dina kommentarer.
Han har böcker i många olika genrer och i många olika prisklasser. Jag har visat några av dem som jag köpt av honom. Bland annat en väldigt fin bok som Hemingways dotter har gett ut med en massa familjefotografier som inte visats tidigare. En bok med fotografier av Hitlers fotograf Walter Frentz från hans besök i Danmark sommaren 1943. Senast köpte jag en bok om den danska polisens internering den 19 september 1944.
Med många vänliga hälsningar från Erik.