Efter några års uppehåll med bloggande på fotosidan startar jag om 2024. Det kommer mest att handla om fotografi i olika former och en del om hur jag tänker runt mina bilder.

OmTag. Ett avslutat kapitel

Jag vill inte ha något drev mot någon, jag har sagt vad jag ville ha sagt i frågan så för min del är det utagerat. Därför har jag nu raderat inlägget om hur vi bemöter varandra på fotosidan, de som inte han med att följa diskussionen har inte missat något.

Själv fick jag lite input som kan vara nyttig: jag skall tänka på att inte reagera så kraftigt mot sådant jag själv upplever som påhopp, ofta handlar det nog om språkförbistringar. Men som sagt: frågan är utagerad för min del i och med detta.

Inlagt 2014-09-28 12:25 | Läst 1813 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hoppsan! Nu blev jag nyfiken eftersom jag tydligen har missat något spännande :-)

Ha en strålande vacker söndag Affe!

mvh Tommy
Svar från alf109 2014-09-28 14:27
Det samma Tommy, och du missade inget viktigt. :)
-affe
Bra. Fortsätt du som vanligt Affe. Det mesta du skriver om är intressant
Svar från alf109 2014-09-28 14:42
Tack ska du ha Peter.
-affe
Men Affe, inte ska du radera dina inlägg. Dom behövs här, och du har rätt att skriva om precis vad du vill.
Fortsätt så som du alltid gjort! =)
Ha en skön kväll!
Svar från alf109 2014-09-28 18:45
Tack ska du ha Heléne.
Jag raderade bara det med diskussionen om hur vi hanterar varandra på fotosidan, sedan råkade jag av misstag ta bort fel så att det med dubbelexponeringen försvann.

Jag tyckte att det inlägget jag raderade blev lite väl "utlämnande" mot personen jag ursprungligen hade min dispyt med, och jag vill inte att det skall bli värre för någon. Jag tror att andemeningen redan är avhandlad när det gäller detta. För övrigt kommer jag att skriva på som vanligt, kan inte annat. ;)

Sedan som jag svarade dig i en kommentar är aldrig mitt "gnäll" när det gäller fotografi riktat mot någon här på fotosidan, men ibland när jag gör jämförelser så tar jag i lite för att tydliggöra mina ståndpunkter, och när jag skriver om fotografi handlar det ofta om etablissemanget och då rör sig jämförelserna underförstått inom samma etablissemang. :)

-affe
Synd att du fick radera ett blogginlägg, vet ej om diskussionen fortsatte under gårdagen. Var ute och fotograferade under hela dagen, så jag missade om diskussionen fortsatte. Men, men...

Gillar din blogg; då det förutom bra bilder också innehåller bra och personliga tankar. Och det är just den kombinationen som skapar de mest intressanta bloggarna.

Keep on!
Svar från alf109 2014-09-29 07:57
Nej då, ingen tvingade mig eller ens föreslog det.
Men jag började ana lite av ett drev, och då tyckte jag själv att det var lika bra att sätta en punkt.
Jag anser att det mesta var sagt vid det laget, kanske kommer jag att skriva en mer allmänt hållen blogg om samma ämne längre fram.
-affe