Efter några års uppehåll med bloggande på fotosidan startar jag om 2024. Det kommer mest att handla om fotografi i olika former och en del om hur jag tänker runt mina bilder.

OmTag. Fika med Ronny

I dag var det fika med Ronny, han skall snart ställa ut i Södertälje så han visade några av sina fina bilder. Kul att det rör sig lite fotografiskt för en del andra även fast man själv ligger lite i träda. För egen del har jag svårt att hitta drivet som krävs för utställningar och böcker. Jag knallar runt och tar mina bilder, skriver någon blogg och sedan är det bra för min del.

Vi hann i alla fall avhandla det mesta från fotografi till lönedumpningen till följd av den fria rörligheten och dess konsekvenser. De flesta vill att allt skall vara så billigt som möjligt, samtidigt vill man ha jobb, bra löner och trygghet för egen del. Kanske borde man ta sig en funderare på om dessa storheter alltid är förenliga?

Jag klämde lite på Ronnys kamera, en Fujifilm X-E1, den kändes fin men det är knappast aktuellt med byte för min del, jag gillar att plåta med mina analoga kameror och svartvit film. 

Inlagt 2015-04-27 23:29 | Läst 1337 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Kul Affe för Ronny. Jag Själv nöjer mig också med fotosidan , gf poolen lite blogg bilder och berättelser. Bengan frågade mig om planket Gnesta för några år sedan. Men jag tycker det är ganska ok så här. Man hoppas bara att man inte uppfattas stöddig.
.Fujifilm xe1 är min favorit. Men jag vet du gillar det analoga och sv film. Så ska det vara
/ Bengt
Svar från alf109 2015-04-28 10:23
Jo kul att det ställs ut, själv brukar jag vara med i Gnesta, men det är också det enda. :)
-affe
det var en riktigt trevlig stund.en rolig upplevelse att få se å klämma på mp´n live :) /Ronny.
Svar från alf109 2015-04-28 10:23
Jo MP:n är inte tokig. :)
-affe
Du har kommit upp dig i smöret Ronny
Svar från alf109 2015-04-28 10:24
Inget smör, bara kaffe och bulle. ;)
-affe