Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Aldrig kan man vara alla till lags...

...hur man än beter sig så kan man vara säker på att det retar någon. Men om någon läsare har åsikter om vad, hur eller hur ofta jag skriver, så kan ni väl bara vara snälla att välja någon annan  blogg att läsa... :)

Men visst kan jag tycka att det finns bloggskribenter här som kanske inte i första hand hör hemma på en fotoblogg? Men dessa väljer jag att inte läsa... Eller så finns det - i mitt tycke - något intressant att läsa i dessa bloggar i alla fall. Och faktum är ju att trenden på internet i stort går åt att man bör vara mer restriktiv med vad man väljer att publicera. Metro hade t ex idag en artikel om hur man gör sig "osynlig" på Facebook. Och man ska ju alltid ha i åtanke att det man publicerar på internet kanske finns där för alltid... Och därför ta sig en extra funderare innan man publicerar något! 

Och så ett foto även i denna blogg, det är ju faktiskt en blogg på Fotosidan! :)) 

Sådär, nu har jag tänkt över detta inlägg. Nu publicerar jag!

Inlagt 2010-05-17 17:53 | Läst 1098 ggr. | Permalink
Ja, om man ska undvika att skriva något "opassande" så går det fort -då kan man inte skriva något alls.
Jag tycker det är bra att det skrivs om allt möjligt, då får ju åtminstone de som ogillar sånt något att skriva om :-)

Ha det gott!
Svar från Ullis A 2010-05-17 20:46
Ja tänk vad tråkig FS-bloggen vore om alla var rädda för att stöta sig med läsarna och bara strök medhårs alltid. Tycker det är mycket roligare att läsa de bloggar som sticker ut hakan och inte är rädda för att ta ut svängarna. Tyvärr är jag inte alltid så modig själv! Sedan är det förstås en delikat balansgång många gånger...
Tycker också det är bra att det skrivs om allt möjligt, men gärna med en fotografisk touch förstås! :)
Ha det gott du med!
Mmm, jag har lite svårt att förstå varför man läser, om man retas sig på dom? Det är ju bara att hoppa över dom då?
Jag läser dom som jag är intresserad av, och dom som jag vet inte intresserar mig, hoppar jag över, svårare behöver det väl inte vara?

Härligt sommrig bild :-)
/Jörgen
Svar från Ullis A 2010-05-18 21:00
Exakt så enkelt kan det faktiskt vara! Fast detta handlade väl ursprungligen om att man ska passa sig litegrann för vad man lägger ut på internet... Något som kan vara bra att tänka på. Men sedan vinklade jag det ju lite annorlunda här i mitt inlägg.
Tackar! :)
//Ulrika
Skriv vad du vill. Jag läser ändå :-)
Klart man ska våga säga vad man tycker och tänker. Det är det som kallas frihet. Är det någon som inte gillar det blir det deras bekymmer. Det är ju valfritt att även välja vad man läser i detta avlånga land.

Klart att det ska vara lite foto i dessa bloggar. Men bilder kan tala för sig själv i så många ämnen så att man i princip kan skriva om vadsom helst.

Skriv på du bara :-)

Kram från en trogen läsare ;-)
Svar från Ullis A 2010-05-18 21:01
Tack snälla Camilla, det glädjer mig att jag har åtm EN trogen läsare! :))
Håller ju med om dina rader och särskilt att bloggarna här på FS nog bör ha en fotografisk touch. Fast jag erkänner att jag ibland har skrivit om totalt andra saker...
Kram //Ulrika
Intressant frågeställning! Själv är jag med på FS för att få kontakt med andra fotointresserade. Visst är det OK när bloggarna glider iväg lite, så länge det bara finns ett foto eller en tanke kring foto (eller kring FS) med i sammanhanget. Gör det inte det (och det gör det inte alltid) så förvånar det mig att FS väljs som plats för publiceringen. Varmed jag inte vill säga att det stör mig. Men just din blogg kretsar väl alltid kring foto, eller har jag missat något kanske? :-)

Jag väckte ju en gång mycket uppmärksamhet genom att klaga på porrbilder på FS, men jag tog upp den frågan mest som stöd till en annan medlem som utan framgång försökt komma till tals med redaktionen. Jag har tagit bort de där debattinläggen senare, eftersom de skapade så mycket misshälligheter. Jag är inte egentligen road av att slåss. Förr i tiden var det så mycket jag var emot, numer försöker jag satsa på att vara för saker i stället.

Det finns inget i dina bloggar jag är emot, men en hel del som jag är för. Som t ex blommorna ovan. En mycket trevlig bild!
Svar från Ullis A 2010-05-18 21:03
Tycker också det är ok och oftast blir intressant när bloggarna glider iväg. Och jag tycker nog att man i stort sett kan få skriva om vad man vill. Att läsa är ju högst valfritt!
Minns mycket väl den där porrdebatten, kunde ju själv inte vara tyst då heller... Är roligt när det blir lite debatt här i bloggen. Så länge alla uppträder civiliserat vill säga... :)
Härligt att höra att du är för! Tack!
Hej Ulrika!
Vågar jag anta att du "inspirerats" av min förra bloggpost?
Jag har nu förtydligat mig i en ny bloggpost. ;-)

Mvh
/johan e
Svar från Ullis A 2010-05-18 21:05
Hej Johan!
Jajemän det stämmer, tackar för inspirationen! Vågar nog påstå att jag inte tillhörde dem som missförstått, men jag vinklade det ju lite annorlunda...
Fortsätter mitt svar hos dig! :)
Hälsn. Ulrika