~ Bildliga betraktelser ~

Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Med skräckblandad förtjusning


Idag kom så det efterlängtade sms:et. "Du har paket att hämta..." En stoor låda står nu på mitt matsalsbord. Batteriet ligger på laddning och kameran är uppackad, har känt och klämt... :)

Lycka! Men också lite läskigt! Ska jag verkligen kunna göra denna fina kamera rättvisa? Är jag "värdig" den? Hilfe, nu kan man inte skylla på kameran om man får dåliga bilder! Fast egentligen, när kan man göra det?!

Nej, det känns mest bara j*kligt kul, detta! Och min kära lilla D40, inte ska jag överge den! Nej den ska få följa med när det blir lite mer tuffa tag, på diverse fester, och som backup när man ska ut och fota på något uppdrag. Och däremellan kommer min stora tjej att ta väl hand om den!

Nu kastar jag mig in i nästa fas i mitt fotande - med skräckblandad förtjusning! :)

Postat 2010-05-31 17:12 | Läst 1461 ggr. | Permalink | Kommentarer (8) | Kommentera

Såklart att det INTE var meningen...

...att jag skulle få tag i någon D90 igår! Nej nej, för meningen var ju att jag skulle beställa den idag, på Cyberphotos jubileumsdag med "tokrea" och specialrabatter!! Kastade mig in på sidan imorse, och när de hade en D90 med 18-105 objektivet inkl. batterigrepp för 9690:- så var det inte alls ett svårt beslut att fatta... Trots att jag som en typisk våg ofta kan vara fruktansvärt velig och obeslutsam, och väga för- och nackdelar fram och tillbaka i en hel evighet klickade jag faktiskt på KÖP-knappen inom ett par sekunder!

Jippii tjohoo hurra tralalaaa *vissel vissel* :)))

Postat 2010-05-27 17:35 | Läst 1569 ggr. | Permalink | Kommentarer (8) | Kommentera

Beslutet behövdes inte fattas...


För att fortsätta där jag slutade för några timmar sedan... Hade alltså beslutat mig för att det skulle bli ett inköp ikväll! Kommer in på Expert och frågar efter en Nikon D90 varpå grabben i butiken säger att de tyvärr är slut. Varpå jag säger att de kan de inte vara, jag kollade lagersaldot på internet en halvtimme tidigare och då skulle det finnas på lager... (har haft koll på detta lagersaldo i flera dagar). "Ja, vi har förstås en kvar men den är trasig och ska skickas tillbaka".

JAMEN VAD I HELV%#¤%&%#*

Jaja, jag skyller mig själv för att jag inte får tummen ur och bestämmer mig i tid! Det var väl inte dags för en ny kamera ännu, dådå....

Postat 2010-05-26 20:05 | Läst 1473 ggr. | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera

Beslut, beslut...


Hmm, handla eller inte... idag är det liksom sista dagen DEN kameran finns i DEN butiken till DET priset... Har klurat och funderat på detta i flera veckor. Å ena sidan klarar jag mig väl fint med min nuvarande ett tag till, å andra sidan får min stora dotter låna den ibland OM jag köper en ny, och så kan vi åka ut och fota tillsammans... Å ena sidan är det väl verkligen en onödig utgift, å andra sidan behöver man ju en reservkamera om man ska ut och fota på uppdrag, något som jag gör ibland.. Å ena sidan är det snart sommar och semester med alla utgifter det för med sig...

Hemskt att man ska ha sådan beslutsångest, en typisk våg som väger allting för- och emot hela tiden. För- och nackdelar... Och tänk om den är ytterligare prisnedsatt om några veckor...

Vad jag funderar på? Denna... http://www.expert.se/Product/Product.aspx?id=2764635 och butikspriset ligger på 8999:-, dessutom har jag en Medmera premiecheck på ytterligare 5% rabatt...

Jaja, jag har till strax före 19:00 ikväll på mig att besluta. Å andra sidan kanske internetkampanjen varar ett tag till... :)))

Postat 2010-05-26 12:56 | Läst 1504 ggr. | Permalink | Kommentarer (8) | Kommentera

Totalt fast i låttitelträsket! ♪♫♫♪

Ja, det är ju ofta så att mina bilder får en låttitel, har försökt hitta på andra titlar men det är svårt, jag fastnar hjälplöst för en låttitel... Idag tog jag en strandrunda med kameran, ljuset var jättehårt och det blev skarpa skuggor. Men det var ändå skönt att komma ut en stund. Blåste gjorde det, och jag fick en massa bra och mindre bra låtar på hjärnan...


Two of us, eller kanske We are family


Vi tar vägen mot stranden...


Stormy weather, fast den börjar ju med "Dont know why, there´s no sun up in the sky" så det stämmer inte riktigt... Någon som har bättre förslag? :)


We will rock you, förlåt, vissa är ju bättre än andra...


Den sjunde vågen. Det sägs att när man studerat vågorna ett tag märker man att var sjunde är lite större. Har inte haft tålamod att kolla om det stämmer!


Som stormen river öppet hav...


You´re my heart, you´re my soul...


Oh Carolina, Shaggys gamla hit, om någon minns...


Och måsen med löjan i näbb... kommer inte på något bättre här! Vet inte ens om det är måsar, de var ganska långt bort...


I´m a survivor...

Ja som ni märker urartade det fullständigt idag! Och vissa var ju som sagt bättre än andra. Säkert kommer ni på flera bättre exempel! :)

Önskar alla en bra vecka!

Postat 2010-05-23 19:09 | Läst 1403 ggr. | Permalink | Kommentarer (8) | Kommentera
1 2 3 Nästa