Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

Måste bara skriva av mig...


Något av det värsta som finns är missunsamhet och misstänksamhet. Och idag blev jag väldigt förundrad över att så många målade fan på väggen direkt och verkligen väntade sig det allra värsta... Fick bita mig i tungan flera gånger för att inte explodera. Jisses amalia. Hoppas jag aldrig blir sådan, lova att säga till mig i så fall!!

Nä nu krävs det en riktig färgexplosion...

Inlagt 2010-09-13 22:23 | Läst 1906 ggr. | Permalink
???? över vad, måla fan på väggen är inte bra men, vad handlar detta om,
Svar från Ullis A 2010-09-14 17:19
Det handlar om beteendevetenskap, gruppsykologi. Mycket intressant att bara ligga lågt och betrakta på avstånd. Eller man ska hellre protestera högt, kanske?
Kryptisk jag är, men vill inte skriva mer offentligt. Behövde bara få det ur mig, var rätt förb-d igår...
Nä nu undrar jag också vad var det som skulle hända? Kan du inte lägga upp en bild med bitmärkena på tungan hehe, härlig bild och en fin komposition by the way!
Hälsningar Måns
Svar från Ullis A 2010-09-14 17:21
Ursäkta att jag gör er nyfikna, hehe... Har ofta sagt att om jag bara hade tid skulle jag vilja läsa beteendevetenskap, det är ju hyperintressant hur folk fungerar tillsammans i grupp och i synnerhet om det kommer ett "hot" utifrån.
Den bilden ska jag fundera på, kanske hade blivit coolt, haha...
Tack för det! :)
//Ulrika
Jag tycker du skulle ha målat fan på tungan istället :)
Hoppas det löser sig vad som än har hänt.

/ Magnus
Svar från Ullis A 2010-09-14 17:22
Hihi, det kanske hade varit nå´t... :)
Jadå, visst löser det sig!
//Ulrika
Oj oj, det kan du få veta mera av från mig, då förstår jag dig, jag läste ju i tre år i malmö och där var det grupppsykologi på högsta nivå ha-ha, vi fyra som pendlade ihop gick igenom alla faser, speciellt konflikfasen var både hemsk och rolig.
Svar från Ullis A 2010-09-14 17:30
Jamen visst är det intressant! Usch konfliktfasen minns jag tydligt från psykologilektionerna för sådär 15 år sedan... Har faktiskt kollat efter distanskurser, men kommer fram till att timmarna inte räcker till, tyvärr. Men i nästa liv kanske, haha...