Fotografiska funderingar fullständigt fria från form & fason...

A walk in the park

Grattis alla pappor på er dag, hoppas ni blivit firade ordentligt... Själva har vi firat två pappor på ett riktigt skånskt gästgiveri idag... Att äta sig igenom deras underbara smörgåsbord var ett tufft jobb, men vi tog oss igenom det, puh! För att inte tala om dessertbordet, mmmm.... :)

Var tvungna att ta en bensträckare efteråt, och bakom gästgiveriet var ett underbart vackert parkliknande område med små broar och bäckar. Måste tillbaka hit när vitsipporna blommar, kan tro att det är ännu vackrare då!


En av höstens sista rosor!

Inlagt 2009-11-08 19:04 | Läst 872 ggr. | Permalink
Jösses, vilka vackra bilder!
Vill egentligen säga såhär...Bildtvå, bildtvå, bildtvå... :-)
Kram
Svar från Ullis A 2009-11-08 19:40
Tack snälla! Fotat utan stativ såklart... ;)
Kramkram
Ja det förstår jag att du vill dit igen, när det är vår. Stå där på en av broarna, höra fågelsången och vattnets stilla porlande, känna doften av blommorna och bara njuta :-)
En liten pärla du hittade där :-)
Svar från Ullis A 2009-11-09 18:28
Ja det var verkligen en riktig liten pärla! Kommer helt klart att åka dit igen och inte enbart då för den goda matens skull! :)
Här gör det ju inte ont att röra på sig efter så god mat, vilken tur att kameran var med eller tur, rutin kanske är ett bättre ord:)))
Mycket fina bilder Ulrika!
// Mvh Carola
Svar från Ullis A 2009-11-09 18:30
Tja, vågar nästan påstå att man fått rutin på att ta med kameran nu, iaf när det är en familjeutflykt!
//Ulrika
Härliga höstbilder Ulrika. Ser ut att vara en njutbar plats att filosofera på. Tjusiga färger ute nu. Ha en bra vecka. Kram Camilla
Svar från Ullis A 2009-11-10 22:13
Tackar så mycket! Hade gärna suttit och mediterat/filosoferat där en stund med kameran, men läget var inte det bästa eftersom halva släkten var med och våra tjejer sprang som ystra kalvar upp och ner för broarna... :))
En fortsatt bra vecka till dig också!
Kram Ulrika
Visst är det vackert där. Där har man ju fotat en del brudpar :-)
Svar från Ullis A 2009-11-12 22:02
Det kan jag tänka mig att du gjort, ett jättevackert ställe som jag bara måste tillbaka till! Kan t o m tänka mig att skippa maten och enbart fota... :)